Nagyon öreg lennék 22 évesen? Lassan 23 leszek.. Eddig lányként nem voltak élményeim, barátaim a sok gátlásom miatt. Nagyon öreg vagyok már hozzá?
Ti egyáltalán barátkoznátok egy olyan emberrel, akiről tudjátok hogy 22 éves koráig nem voltak élményei (najó, nekem kb. 16 éves koromig volt egy csomó élményem, de onnantól semmi, és senki nem volt).
Azt gondolom hogy a buliásból, szórakozásból már kinőttem :( :( és lekéstem róla. Illetve azt veszem észre hogy ez a korosztály is már így áll hozzá a bulizáshoz, szórakozáshoz, hogy idős már hozzá.
22L
Nekem sem voltak ilyesmik, én is hamarosan 23 leszek :D
De nincs ezzel baj, ha ilyen típus vagy :D
Vagy valami kifejehete hiányzik?
Én még 32-33 éves koromban is jártam táncolni meg bulikba.
Most már ritkán. 40/F lélekben fiatal vagyok...
Te hogy érzed? Öreg vagy hozzá?Mit szeretnél Te igazán? Egyáltalán mit értesz a bulizás és szórakozás alatt? Fesztiválokra mindenféle korosztály jár, még kisgyerekes családok is megfordulnak ott.
Szerinted milyen baratság lehet abból ha vki az alapján ítél meg Téged, hogy mennyi élmény van a hátad mögött?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!