Mit tegyek ha a barátaim talákozni akarnak velem?
Figyelt kérdés
Mit tegyek? Nagyon gyanús mert pár napja volt szülinapom, de éppen vizsgáztam és nem volt időm ünnepelni. Délután 13:30-kor akarnak találkozni, de ki ünnepel délután?????
Vagy ha nem a szülinapom miatt akarnak velem találkozni akkor mi lehet ez az egész?
Kulcsfontosságú információ: nincs pénzük
2017. júl. 2. 20:05
1/16 anonim válasza:
Találkozz velük és akkor majd rájössz. Vagy kérdezz rá valamelyiküknél.
2/16 anonim válasza:
Miért ennyire baj, hogy találkozni szeretnének? Menj ki, és meglátod. Lehet csak egy sima találkozó vagy csak oda szeretnék adni az ajándékukat, esetleg elvinni valahova teged :)
3/16 A kérdező kommentje:
Nem lenne baj, csak vernek engem.
2017. júl. 2. 20:20
7/16 anonim válasza:
ez valóban gyanús 13:30?
Jesszus! 13:30, miért pont 13:30, úgy értem hahó 13? Biztosan láttad már a Péntek 13-at, ugye?
Hátborzongató egy szám.... én ha helyedbe visszatérnék a minecrafthoz, és soha többé nem hagynám el a szobát. A barátaid biztosan megértik majd :)
9/16 anonim válasza:
Szerintem a kérdező egy troll. Senki sem barátkozik olyanokkal, akik verik.
10/16 anonim válasza:
A Sátán színe előtt készülnek feláldozni, hogy aztán a tested hamvaiból Orbán Viktor reptilián klónja, aki egyben az antikrisztus is megszülethessen, és elhozza az örök sötétséget az emberi fajra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!