Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tegyek ha a barátaim...

Mit tegyek ha a barátaim talákozni akarnak velem?

Figyelt kérdés

Mit tegyek? Nagyon gyanús mert pár napja volt szülinapom, de éppen vizsgáztam és nem volt időm ünnepelni. Délután 13:30-kor akarnak találkozni, de ki ünnepel délután?????

Vagy ha nem a szülinapom miatt akarnak velem találkozni akkor mi lehet ez az egész?

Kulcsfontosságú információ: nincs pénzük

2017. júl. 2. 20:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Oké amugy, tény hogy verjük...de rohadtul megérdemli!
2017. júl. 2. 20:36
 12/16 anonim ***** válasza:
WTF ?
2017. júl. 2. 20:40
 13/16 A kérdező kommentje:

Meg szeretném köszönni mindenkinek a támogatását, hogy ebben a nehéz időszakban is mellettem álltok. A lila foltjaim és a hegeim sokat jelentenek számomra, hiszen minden folt, vágás egy külön történet arra, hogy a barátaim szörnyetegek. (Remélem nem látják ezt a kérdést)

Hiába szörnyetegek, szeretem őket.

A sok támogató kommentnek köszönhetően erőt vettem magamon és elmegyek 13:30-kor a találkozóra, de a kutyáimmal. Annyira hülye nem vagyok, hogy ha azt mondják menjünk egy eldugott helyre velük megyek.

2017. júl. 2. 20:51
 14/16 anonim ***** válasza:
Nincsenek is kutyáid....apád nem engedi....
2017. júl. 2. 20:55
 15/16 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok ?
2017. júl. 2. 21:11
 16/16 csabriella válasza:
Találkozz velük.
2017. júl. 3. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!