Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nekem nem lesznek barátaim sose?

Nekem nem lesznek barátaim sose?

Figyelt kérdés
22 èves srác vagyok, nincsenek barátaim. Tavaly ősszel kezdtem el egy esti sulit, nem is igazán a szakma miatt, hanem azèrt, hogy emberek közt legyek. Az elejèn jól ment, több ,,barátom" is lett, elmentünk többször közösen tanulni. Idèn januártól kezdve elkezdtek lekopni, új párkapcsolat, munka stb., èn meg egyedül maradtam mint eddig :( Ez azt jelenti, hogy nekem nem járnak a barátok? :(
2017. jún. 28. 16:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez olyan, mint a szex. Jár, csak nem jut.
2017. jún. 28. 16:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Mindenkinek jár, csak nem mindenki tudja, hogy hogy kéne megszerezni
2017. jún. 28. 16:44
 3/5 anonim ***** válasza:
Annyi rendezvény és program van (főleg így nyáron) hogy csak ki kéne mozdulj és elengedni magad....és lennének barátaid.
2017. jún. 28. 16:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Esetleg próbálj a lelki@sdiak.hu-val beszélni. :) Biztos van megoldásuk erre is, mint sok minden másra. Nekem mondjuk ők segítettek nagyon sokat.. :)
2017. jún. 28. 23:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Az ember társas lény (én ebben nem hiszek,mert jobban szeretek egyedül lenni de ez az én szemszögem 13/f)amugy de miért ne járnának kell barátkozni buli meg zajos helyek (amiket én szintén nem szeretek csak a zongora zenét) de ja menj társaságba add önmagad és valakinek felkelted a figyelmét és azzal talán még barát is leszel... (Szinte biztos megkapom azt,hogy mit osztod az észt egy nagyobbnak... mindegy hozzászoktam)
2017. jún. 30. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!