Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lassan 16 éves leszek és...

Lassan 16 éves leszek és nincs mellem?

Figyelt kérdés
Most vagyok 10.-es és nincs mellem. Egy hangyányit már elkezdett nőni, de tényleg nagyon nagyon kicsit. Eléggé kényelmetlenül érzem magam emiatt, mert egy hatodikosnak nagyobb mellei vannak mint nekem.. Egy éve menstruálok és sportolok is. Sovány testalkat vagyok 45kg és kb 160cm. Rendesen eszek, sőt még többet is, de nem hízok.. Fog még nőni vagy már nem sok rá az esély? Vagy esetleg forduljak orvoshoz?
2017. szept. 1. 16:13
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
90%
Nem tudsz vele mit kezdeni. Én nekem meg a farkam akkora mint egy 16 évesnek... 22/F
2017. szept. 1. 16:19
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha 15 évesen kezdtél menstruálni, akkor lehet, hogy későn érő típus vagy, és akkor még fognak nőni. Reméljük, majd jönnek nők saját tapasztalattal.
2017. szept. 1. 16:24
 3/16 anonim ***** válasza:
Nekem sincs mellem 16 évesen, az egészet a melltartó adja, és ne szégyelld. Van, aki későn ér, van aki meg korán. Te valószínűleg az első eset vagy, de az is meglehet, hogy azért nincs melled, mert vékony vagy.
2017. szept. 1. 16:28
 4/16 anonim ***** válasza:

Nekem is kicsi, mármint a testemhez képest.

165 cm/65 kg vagyok, tehát közel sem olyan vékony, mint te. Viszont a melleim 80/B-sek, egy átlag pólóban alig vagy semennyire sem látszik, ha olyan vékony lennék, mint te, valószínű nekem se lenne valami nagy.

Elvileg 25 éves korig még nőhet, meg terhesség, szoptatás alatt is szokott nőni 1-2 kosárméretet.

2017. szept. 1. 16:28
 5/16 anonim ***** válasza:

28 vagyok és semmi mellem :D

Ezt dobta a gép, de a párom azért a kevésért is megőrül, ami van.

2017. szept. 1. 16:29
 6/16 A kérdező kommentje:
Hát renénykedem.. Köszönöm a válaszokat:)
2017. szept. 1. 16:33
 7/16 anonim ***** válasza:
Még bőven nőhetnek, de amugy biztos vagyok benne hogy van csak mivel nem akkora mint egy dinnye vagy mint másoknak akiknek már nagy semminek veszed, miközben attol még ott van. Amugy meg a férfiak szeretik ha kicsi ha nagy, valaki erre van rákattanve direkt. Viszont ez a magasság meg ez a súly tényleg nagyon sovány, ezzel valami valahogy kezdeni kellene, mert még ha esetleg nöni fogsz akkor ugy fogsz kinézni mint egy bot
2017. szept. 1. 16:39
 8/16 anonim ***** válasza:
Te tudod, hogy van-e melled. Amúgy későn érő típus lehetsz.
2017. szept. 1. 16:52
 9/16 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom mennyire vigasztal, de nekem már akkor nagyon voltak, bármennyit fogyhattam és akadályozott a sportban is. És őszintén szólva egész életemben tramplinak éreztem magam, nehéz melltartót venni, nagyon drága, ruhát is nehéz venni, hogy ne tartsanak kihívónak (önhibádon kívül bakker). Hátfájás, megereszkedés előbb ez is bejátszik a nagy mellnél, ha futsz a busz után röhögnek rajtad, stb.

Meg ahogy nézem, te ilyen törékeny szilfid lány lehetsz, szerintem ez adu ász mindenképpen és előny. Bocs a kissé faragatlan fogalmazásért.

2017. szept. 1. 16:57
 10/16 anonim ***** válasza:
Egyél.
2017. szept. 1. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!