Agyat meg némi önállóságot, szánalmas hogy nem tudod kitalálni mire van szükséged te kis elkényeztetett csitri.
2017. szept. 25. 15:33
22/30 anonim válasza:
Ezt a kérdést miért emeled ki, amikor már túl vagy a szülinapodon? Ahogy olvastam, szeptemberben már megszülettél. Vagy a jövő évire kéred a tanácsot?
2017. okt. 3. 01:17
23/30 anonim válasza:
Figyi! Ideadod nekem az egyik tabodat? :D
Én röpke 10 évvel vagyok idősebb nálad, de csak egy mobilom és egy 5 éves laptopom van. 11 éves koromban max. álmodhattam ezekről is.
Szerintem kérd meg anyud hogy süssön neked egy tortát, és menjetek el családi kirándulásra.
2017. okt. 3. 09:25
24/30 anonim válasza:
Te nem a műkörmös kiscsaj vagy? Hasonló stílusa volt mint neked.
2017. okt. 3. 10:53
25/30 anonim válasza:
Utolsó, tuti ő az, bár még nem kaptam tőle trágár üzenetet a beszólásomért. Főleg úgy, hogy tegnap Családi kapcsolatok kategóriában szintén kiemelte a műkörmös témát. Na ott megkaptam a magamét privátban. :) De meguntam és ráhagytam, nem jelentettem. Ott is írtam, kb. egy szava se ment volna át a trágárságszűrőn, kipontozni minden szót meg nem volt kedvem. :)
2017. okt. 3. 12:31
26/30 anonim válasza:
Kamu kérdés, de azért jó látni, hogy nekiesnétek egy kislánynak, ennyi pénz miatt. Erkölcsi aranyszobrok, jajh ti soha nem kaptatok semmit a szüleitektől, hat évesen már a bányában kerestétek meg az ebédetek árát.
2017. okt. 3. 14:05
27/30 anonim válasza:
hihetetlen mennyi gyűlölet és frusztráció van az emberekben, na jól megmondtátok egy képzeletbeli gyereknek...
2017. okt. 3. 14:06
28/30 anonim válasza:
"ha lehet akk értelmes válaszok jojjenek"
Akkor kérdezz értelmeset.
2017. okt. 3. 14:42
29/30 anonim válasza:
Kamusnak minek írjak normálisat? Nem estem neki, elég hüle felfogás. Kislánynak nem szólnék be, ha tudom, hogy nem csak szórakozik egy falfácán.
Egyébként nem kislány, csak szólok.
2017. okt. 3. 15:17
30/30 anonim válasza:
75%-os (bocs, nem néztem, hányas válaszoló vagy)!
Egyébként meg ha valaki nekem ilyet írna, tuti jelenteném, de nem avatkozok bele, mert nem nekem szól, nem engem sért. Viszont kérdésedre válaszolva: azért írok neki, mert épp ráérek. Nem kell minden mondat mögé fixaideákat gyártani. Elolvastad ezt pl.?
"A kérdező kommentje:
undorító hogy egy ilyen hulye embert nyomott ki az anyja akkor amikor én születtem....borzasztó!"
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!