Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit kérjek szülinapomra?...

Mit kérjek szülinapomra? 9000-10000 ft. értékben? 11/L

Figyelt kérdés

2017. aug. 30. 21:28
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
legyszi irjatok par het mulva lesz a szulinapom (szeptember 23.) pls irjatok valaszt
2017. szept. 2. 15:05
 12/30 SirMoook ***** válasza:
100%
Tegyétek el félre később jön hozzá, valamire csak jó lesz. Amúgy vásárolj be ruhából jó sokat, vagy vegyél cipőket, tegyétek félre jogsira, egyetemre vagy akármi. Ha olyan érdeklődésed akkor abba fektess bele, vagy csak simán kérd el a szüleidtől és költs belőle amikor kell. Vagy egyetek drága kaját valahol. Egy steakezésnél húszezret el lehet szórni. De te tudod ezek csak ötletek.
2017. szept. 11. 18:46
 13/30 anonim ***** válasza:
87%
Komolyan ilyen emberekkel kell osztoznom a szülinapomon?! Ehh... Nem kicsit kiábrándító. Kérj plüssöket, fonalat, írószert vagy nasit... Micsoda S.O.S. helyzet... Vagy egy pólót a kedvenc rajzfilmfiguráddal és egy idézettel. Vagy egy 4. tabletet. Kicsit el vagy kényeztetve, nem gondolod? (Oh, hát persze, hogy nem, bocs a hülye kérdésért.)
2017. szept. 12. 22:13
 14/30 anonim ***** válasza:
78%

fogyaztói társadalom pff

ez van ha túlzásba viszik.. kérj tortát

2017. szept. 13. 11:42
 15/30 A kérdező kommentje:
undorító hogy egy ilyen hulye embert nyomott ki az anyja akkor amikor én születtem....borzasztó!És nem a te dolgod hogy el -e vagyok kényeztetve amúgy kaptam szelfibotot fogok kapni
2017. szept. 13. 15:20
 16/30 anonim ***** válasza:
89%
Kezd átmenni személyesbe... Több tiszteletet, ha segíteni próbálok. Kicsit többet is mondhatnál magadról, hogy pl. plázacica vagy művészlélek vagy, esetleg hogy szereted-e a könyveket meg ilyesmik. Ha nekem mindenem meglenne, elhívnám a barátaimat sütizni, játszóterezni vagy csak játszani.
2017. szept. 13. 20:36
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
írtam kérj tortát, az miért nem elég?:D
2017. szept. 13. 20:53
 18/30 anonim ***** válasza:
82%
#6 Egy 11 évesnek még egy is sok :D nem vagyok idős én sem, de amikor én voltam 11 éves, nem hogy tabletem nem volt, de még azt sem tudtuk, hogy létezik érintős telefon.. És mennyire boldogok voltunk amikor megkaptuk a gombos telefont :D Aztiszem boldog lehetek, hogy én még megérhettem a gyerekkort, és nem születtem ebbe az elab.s.ott generációba, amikor a gyerek még írni sem tud, de már ott van az iPhone a kezében. Na az ilyennek a szülőjét őgy fel tudnám rúgni, hogy le sem esne :D A "megveszünk mindent neki, csak, hogy ne kelljen vele foglalkozni" típusú szülő a legrosszabb :D Akár, ha a GyK-s, vagy a YouTube közösséget nézzük :D
2017. szept. 14. 17:32
 19/30 anonim ***** válasza:
87%
Kérdező te meg nem kicsit vagy elkényesztetve, és kicsit több tiszteletet a válaszolóknak, mert valószínűleg mind idősebb, mint te. Az ilyen elkényeztetett kis pi..áktól herótom van :D
2017. szept. 14. 17:36
 20/30 anonim ***** válasza:
88%
Na végre valaki, köszi utolsó. De a kedves Kérdező be nem látná, hogy el van kényeztetve és még itt is nyafizik, hogy jaj nekem az nem jó... Ehh :/ Bocsi, de így van.
2017. szept. 14. 19:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!