Mit kérjek szülinapomra? 9000-10000 ft. értékben? 11/L
Figyelt kérdés
2017. aug. 30. 21:28
2/30 anonim válasza:
mire van szükséged, miket szeretsz csinálni?
Rajzolni, festeni? Rajzlapot, festéket, ceruzákat.
Hajakat csinálni? Hajgumi, hajcsatt, egyéb apróságok.
Olvasni? Könyvet, könyveket.
Telefonra tokot(persze ha van), esetleg ékszert készíteni? Gyöngyöket,fonalat.
Van valami hobbid? úgy azért könnyebb lenne..
3/30 anonim válasza:
4/30 anonim válasza:
ez semmi ertelmes dologra nem eleg tul keves, mond hogy ne vegyenek semmit hanem adjak oda a penzt neked aztan egy ideig ugy elhetsz mint egy kiraly mindennap olyan edesseget vehetsz amit csak akarsz.
5/30 A kérdező kommentje:
#2 válaszoló van 2 telefonom 3 tabletom de mindegyiknek van tokja...
2017. aug. 31. 16:39
6/30 anonim válasza:
2 telefon es 3 tablet egy ilyen kisgyereknek minek?? nem eleg 1 tablet es 1 telo???
7/30 A kérdező kommentje:
Nem tudom...hát csak ugy kaptam.Amikor hazaértem a suliból ott volt az ágyamon 3 tablet.
2017. aug. 31. 18:54
8/30 A kérdező kommentje:
#3 válaszoló hát...nkm nem ez a stílusom de azért kösz
2017. aug. 31. 18:56
9/30 anonim válasza:
A telhetetlenseg...Lehet velem van a baj de nekem semmi mas nem kellett egyetlen szulinapomra se CSAK egy torta megis mindig jo szulinapjaim voltak :D
10/30 A kérdező kommentje:
ha lehet akk értelmes válaszok jojjenek
2017. szept. 2. 10:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!