Magyar youtube?
Ha igényes kontentet szeretnél nézni,ott van Paul Street,Pamkutya,Justvidman,I have no idea Hungary,Cs Channel,estleg Radics Peti.
Egyébként átérzem a bajodat. :D
nem nagyon nézek magyar youtubeosokat, mondjuk külföldit se gyakran
TheVr-os srácok, Radics Peti elég jó szerintem
de pl Zsozé atya elég idiótának tűnik, látszik, hogy a nézettségért gyökér
kategóriafüggő. vlogban szerintem Magyarosi Csaba ver mindenkit az aprólékosan összerakott videóival és a látásmódja a világfelé is elég pozitív, motiváló, tehát értékes.
rajta kívül én is talán a TheVr-t tudnám még mondani, illetve a RetroShock-ot is határesetnek tartom, bár nem minden videó fogyasztható könnyen. Dancsó Péterről is ugyanez a véleményem, a filmkritikák még most is megfelelőek lennének, de amúgy azt sem tudom mi van vele, mert amióta átbillent az eröltetett idiótaságok kategóriájába, már nem követem. Radics Peti is dettó, ez a Facebook idióták sorozat meg hasonlók nagyon eröltetett...A korábbi szinkronvideók azok igényesek és szórakoztatóak voltak...
Szerintem is így van. Egymás majmolása megy, túltolt szponzorálással. Remélem ez a lufi kidurran végre.
Milyen témák érdekelnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!