Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ekkora pozitív stressz? 2...

Ekkora pozitív stressz? 2 napig alszok utána. Az apámat látnám benne?

Figyelt kérdés

Pár hónapja vagyunk együtt a barátommal. Van köztünk több mint 20 év korkülönbség. Jól megvagyunk együtt, szeretjük egymást. Mikor találkozunk, jól érezzük magunkat, van hogy itt is alszik nálunk, pár napot együtt töltünk. Ami viszont eztán történik, azt semmivel sem tudnám magyarázni.

Amikor elmegy, lelkileg úgy érzem hogy olyan szinten lemerülök, kimerülök, hogy el kell telnie 2-3 napnak hogy egyáltalán kikeljek az ágyból. Rendszeresen sportolok, így nekem ez duplán fáj mert nagyon bennem van hogy mennék, csinálnám az edzéseket de nem tudom. Van hogy 3 napig is alszom , éjjel-nappal. Lehet a pozitív stressznek ekkora hatása?

A korkülönbség miatt már arra is gondoltam hogy csak az édesapámat látom benne, ugyanis kiskoromban elváltak a szüleim és ő itthagyott engem, sosem tudtam feldolgozni, a mai napig borzasztóan fáj erre gondolni. Lehet hogy úgy érzem hogy őt most egy másik személy képében visszakaptam? Ez pedig most leterhelné a lelkemet ilyen szinten?

Dehát ez beteges és annyira komplikált... 18 múltam, már úgymond egy felnőtt nő vagyok.

Ha észben már nem is, lélekben pedig még mindig csak egy kislány vagyok. Ti mit gondoltok ennek kapcsán? Előre is köszi a válaszokat!

2017. aug. 29. 17:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

#5: Dehogy tudsz magadra vigyázni. Ha tudnál, ezt a kapufás kapcsolatot nem kezdted volna el.

Az egészből lerí,hogy te olyan nagylánynak képzeled magad. Pedig nem vagy az.

2017. aug. 30. 12:13
 12/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen neked az értelmes választ, örülök a boldogságotoknak és remélem hogy közénk sem fog állni ez a nagy korkülönbség és hogy le tudom magamban rendezni a dolgokat. :)

Az utolsónak csak annyit, hogy már dolgozom, mellette tanulok és nem, nem úgy élek mint egy kislány. Nem ismersz engem. Na erről ennyit!

2017. aug. 30. 20:24
 13/17 anonim ***** válasza:

#12: Pedig leírtad, lélekben egy kislány vagy.Hiába dolgozol, meg tanulsz.

És tényleg az vagy. Nem tudsz párt választani, és nyilvánvaló apakomplexusod van, de ezt te lexarod és nem is teszel ellene semmit, és nem is kérsz segítséget.

A fogalmakkal sem vagy tisztában. Ez rég nem pozitív stressz, amit átélsz. GOndolom kellően kiélvezi a fiatal testedet, amikor együtt vagytok, jóhogy kifáradsz.

Mindegy, megérdemled ezt az egészet, meg a következményeket is :)

2017. aug. 30. 23:02
 14/17 A kérdező kommentje:
Kölcsönösen élvezzük egymás testét :D Na puszi
2017. aug. 31. 06:34
 15/17 anonim ***** válasza:
Szerintem az itteni kommentelők irigyek rád.
2017. szept. 1. 16:28
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Tudod, kérdező a világon az emberi ész van a legigazságosabban szétosztva. Mindenki úgy érzi, hogy neki több jutott, mint másnak. Emellett az is igaz, hogy minden 18 éves érettebbnek gondolja magát a többieknél, meg a saját koránál. Ennek evolúciós okai vannak, ne menjünk most bele. Csak próbáld axiómaként elfogadni.

Amit érzel, nem apakomplexus. Egyszerűen (szintén evolúciós okokból) vonz az őszülő halánték, az érett, megállapodott férfi. Ebben nincs is kivetnivaló, el kell fogadni, hogy létezik egy ilyen réteg a csajok között.

A baj ott kezdődik, hogy ez nem az a kor, amikor le kéne ragadnod. Főleg nem egy távkapcsolatban. Neked most tanulni kéne a szerelmet. Nem a szexet, hanem a szerelmet. Érezni kéne, beleesni, csalódni, padlóra kerülni, tanulni a kudarcból, és megpróbálni másképp. Most vagy abban a korban, amikor a legkönnyebben viseled az élet adta pofonokat. Öt év úgy illan el, hogy észre sem veszed, és akkor már sokkal nehezebben állsz majd talpra egy csalódás után. S könnyen lehet, hogy egy életre elmegy majd a kedved a párkapcsolattól egy istenes pofon után. A pasit is tönkre teszed, hiszen hülye lenne elhagyni téged, és állandó partnert keresni, akivel párkapcsolatra léphetne, amíg még nem késő. Nem, ő sem fog lelépni mellőled, hiszen kényelmes neki, hogy van egy 22 évvel fiatalabb guminője, akit előhúzhat a szekrény aljából, ha szexre vágyik. Közben mellette is elmegy az élet, s öregségére egyedül marad. De ez legyen az ő gondja. Te a saját életedért, a saját boldogságodért vagy felelős. És megsúgom neked, nem jó úton haladsz.

58F

2017. szept. 1. 17:14
 17/17 anonim ***** válasza:

ma 17:14

Te nagyon bölcs vagy.

2017. szept. 1. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!