Ki ért azzal egyet, hogy a kizsákmányolást emberiesség
elleni bűncselekménnyé kellene nyilvánítani?
Jóé van, nyugodj már le, kérdező. Ezt az aberrált téveszmédet (százalákosan kimutatva:D) hogy
"A kommunizmus megvalósítható, ha az "emberek" emberré válnak! Jelenleg ugyanis kb. 1-5%-a nevezheti magát embernek a Földön. A többiek csak emberi testet használnak..."
- ne nagyon hangoztasd emberek előtt, mert felrúgnak, hogy elszállsz, mint egy szputnyik. Na, jó, megengedjük, kommunista szputnyik.
2017. szept. 2. 08:30
32/54 A kérdező kommentje:
Ritkán szoktam emberekkel találkozni, de annál inkább szoktam "emberekkel". A felrúgásról még annyit: állok elébe, gyere csak. Felém jössz, tőlem visznek!
32 trágárságodért, embertelenségedért letiltottam a priviket ne fáradj vele. Elárasztottad 100 névről ezt a gyakorit, felismerhető a trágár stílusod. Egyébként téged fizetnek ezért?
2017. szept. 2. 14:52
34/54 A kérdező kommentje:
Igen, kapok fizetséget a TEREMTŐTŐL, hogy próbálom tanítani a tudatlan részeit!
A Teremtőtől majd megkapod a méltó "jutalmadat" azért, mert nem tudsz különbséget tenni "ember" és "nem ember" közt. Valamint értelmes emberi szó és trágár hadoválás közt (amit a privikben levágsz) Ennél NINCS NAGYOBB BŰN, mint nem embernek tekinteni az embert.
2017. szept. 3. 14:08
36/54 A kérdező kommentje:
Én csak azt tekintem embernek, aki azzá tudott válni! Toloncold el a japánert, öcsi!
megismétlem: a legnagyobb EMBERTELEN bűn, ha egy embert nem tekintenek embernek. És minden bűn ebből ered.
2017. szept. 3. 15:08
38/54 A kérdező kommentje:
Fogyatékos vagy? Megpróbálom a lehetetlent! Csak aki emberré vált, azt tudom embernek tekinteni!! Vannak akiknek ez 2017-ig nem sikerült!!! Ők vannak a Földön jelenleg többségben...
"A kommunizmus megvalósítható, ha az "emberek" emberré válnak! Jelenleg ugyanis kb. 1-5%-a nevezheti magát embernek a Földön. A többiek csak emberi testet használnak..."
Te tehát az 1-5%-ban lévők közé sorolod magad- és terveid vannak a 95-99%-kal.
tehát Istennek képzeled magad.. élteted a komcsikat, Sztálint és káromkodsz trágár módon, elárasztod a gyk-t sok néven a TORZ eszméiddel
-----------------
arról hogy ki a fogyatékos most ne indítsunk vitát
--------------
milyen "öcsi" megszólítás volt az előbb - te öregember vagy mindeközben?
2017. szept. 3. 15:46
40/54 A kérdező kommentje:
Betegfejű! Hol tettem említést Sztálin éltetéséről? Ennyire buta, tudatlan "emberrel még nrm találkoztam"! Sztálin nem volt kommunista!! Egy moslék kizsákmnyoló, gyilkos volt!!! Nem tudod, mi a kommunizmus. És a gyk-n a legtöbben. Szánalmas vagy, öcsi!!! 😊
Kapcsolódó kérdések: