Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ki ért azzal egyet, hogy a...

Ki ért azzal egyet, hogy a kizsákmányolást emberiesség elleni bűncselekménnyé kellene nyilvánítani?

Figyelt kérdés

2017. aug. 29. 16:17
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
Nem tudom mennyire ismert, hogy a társadalom egy része nem azért volt a szocializmus ledöntése mellett mert diktatúrának érezte azt. Hanem azért hogy a kapitalizmusban kizsákmányoló lehessen vagy más módon élősködhessen másokból. És bármilyen meglepő de sok volt a kizsákmányolás párti a "szegény elnyomott proletároknak" hitt emberek közt is. Mert azt hitte hogy a kapitalizmusban is javakat szerezhet munka és iskola nélkül. Egy részüknek persze be is jött a számítása.
2017. aug. 29. 17:43
 12/54 A kérdező kommentje:
#11! Ma már lényegtelen, régen miben hittek, - reménykedtek. Látható minden épelméjű ember számára, hol is tartunk 2017-ben. Mihamarabb gyökeres változtatásra van szükség minden területen. Esetleg nem világos a válaszom valakinek? Ha van ilyen egyén manapság, igen az elején tart az emberré válás útján!
2017. aug. 29. 18:03
 13/54 anonim ***** válasza:

"Semmi homály nincs a felvetett kérdésben."

Dehogy nincs. Az egész téma túlságosan is az, tekintve hogy nem tudod meghatározni egyértelműen hogy ki az elnyomó és ki az elnyomott.

"Látható minden épelméjű ember számára, hol is tartunk 2017-ben."

Valószínűleg pont az ilyen "épelméjűek" miatt jobb hogy nincs ilyen törvény, mert 2 perc alatt képesek lennének anarchiába dönteni a világot.

2017. aug. 29. 18:27
 14/54 A kérdező kommentje:
Azért mert te nem tudod elképzelni, attól még lehetséges lenne a megvalósítása...
2017. aug. 29. 18:38
 15/54 anonim ***** válasza:
100%
Határozd meg, hogy mit értesz kizsákmányolás alatt, aztán beszélhetünk róla. De normálisan, mert itt lassan már az is gyerekmunkának minősül, ha a otthon el kell mosogatni valakinek.
2017. aug. 31. 07:55
 16/54 anonim ***** válasza:
52%
Irnal legalabb egy peldat, hogy szerinted mi szamit annak? Mert en eddig csak ugy latom, hogy azok vannak kizsakmanyolva akik hagyjak magukat. Szal sokat segitene a kerdes megvalaszolasaban egy pelda vagy definicio.
2017. aug. 31. 09:17
 17/54 anonim ***** válasza:
Akkor az egész parlamenti bagázst lecsukhatnák
2017. aug. 31. 12:03
 18/54 A kérdező kommentje:
A kizsákmányolás megszüntetésének első lépése a tőkéseknek nevezett tolvajoktól elvenni a vagyonokat és újra elosztani! Aztán valódi közösségi tulajdonba venni mindent, és valódi közösségi szellemben tevékenykedni mindenki részéről. Valamint az oktatásban mihamarabb elkezdeni arra tanítani az utódokat, hogy mi az emberi lét lényege. A kizsákmányolás pusztuláshoz vezet előbb-utóbb! Az élet folyamatos fenntartásához elengedhetetlen egy valódi közösségi élettér létrehozása. Amely közegben mindenki tudja mi a kötelessége, joga mint a közösség tagjától ez "elvárható". Jelenleg az agymosást elég hatékonyan alkalmazzák különböző rendezvények létrehozásával. Kevesen fogják érteni, amiket most írtam. De az már nem az én dolgom. Az én dolgom leírni, smit megértettem az életből, a létezésből...
2017. aug. 31. 14:05
 19/54 anonim ***** válasza:
95%
Gondolhattam volna. A kommunizmus nem járható út. Az ember nem képes rá. Meg én nem is értek vele egyet.
2017. aug. 31. 16:05
 20/54 A kérdező kommentje:
Tévedsz! A kommunizmus járható út, sőt az egyetlen módja a több ézezredig fennmaradó társadalomnak!! Az egyének fejlettségi szintje az egyedüli meghatározó tényező. Jelenleg nem megvalósítható, de a kényszer nagy úr...
2017. aug. 31. 16:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!