Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egyszer mindenkinek meg kell...

Egyszer mindenkinek meg kell halni, és a legtöbb ember élete során elgondolkozik rajta, hogyan, és mikor szeretne. Te hogyan és mikor?

Figyelt kérdés
(ne poénkodjátok el, tényleg kíváncsi lennék rá)

2017. aug. 29. 01:52
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
68%
akkor én kivétel vagyok, mert én biztos egy lassabb (de max. 2 hónapos) lefolyású betegséget választanék, hogy legyen időm felkészülni lelkileg és el tudjam intézni a dolgaimat. és mivel a meghalás is egy kaland szerintem, amit érdemes megtapasztalni, szeretnék éber lenni, amikor megtörténik, a fájdalmat is csak olyan mértékben csillapítani, hogy ne vonja el a figyelmemet az érzésről, ahogyan a "lélek" kisiklik belőlem. most azt mondom, 60 évnél tovább nem szeretnék élni, de lehet, hogy akkor majd másképp fogom gondolni.
2017. aug. 30. 14:44
 22/25 anonim ***** válasza:
70+ évesen, amikor már elrendeztem az ügyeimet, elszívni egy utolsó spanglit, lefeküdni és soha többé nem felkelni...
2017. szept. 1. 09:19
 23/25 anonim ***** válasza:

Én szeretném előre tudni. Tök jó lenne tudni hogy mondjuk már csak 5 évem van hátra..sokkal bátrabban élnék.

Mindenképpen hamar gyorsan szerenék meghalni, fájdalom nélkül.

Ha valami olyan betegségem lenne ami miatt legyengülnék és meghalnék inkább valamilyen extrém módon öngyilkos lennék. Akkor is ha le kéne vágni valamelyik testrészem, inkább lennék öngyilkos.

2018. jan. 26. 19:32
 24/25 szenes43 ***** válasza:

#21-nek.Most azt mondod hogy 60 éves korodig akarsz élni. Mikor 60 leszel és esetleg valamiből meg is tudsz szerényen élni,nos akkor fogsz csak igazán élni akarni.

A lét a nemlét tükrében értékelődik fel erre jöttem én rá a 74 év alatt ami eltelt felettem anélkül hogy én érdemben befolyásolni tudtam volna.

2018. jan. 27. 10:24
 25/25 anonim ***** válasza:

Nem akarok idős lenni, szóval 45 után szerintem már nem akarok élni, de még hamarabb is vége lehet az sem zavar.

De ezt csak most gondolom így, lehet annyira bejön az élet, hogy 70 évig is élni akarok, de ezt kétlem :D

Ne legyen fájdalmas, de ahogy előttem is írták mégis legyen lassú ahogy az utolsó élet is kiszáll belőlem :D

2020. máj. 24. 16:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!