Egyszer mindenkinek meg kell halni, és a legtöbb ember élete során elgondolkozik rajta, hogyan, és mikor szeretne. Te hogyan és mikor?
Én (60 évesen, igen jó egészségi állapotban) egyelöre még nem akarnék meghalni, úgy érzem, vannak még feladataim.
Amíg ez az állapot fennáll, addig folytatom, ahogy eddig is, ha viszont már nem lennék képes önálló, normális életre, akkor valószínüleg választanék valami gyors módszert. De a családi esetek alapján jó esélllyel kapok egy agyvérzést hirtelen, amibe bele is halok - azt mindenképpek kikötöttem, hogy semmiféle élethosszabbító kezelésbe - gépek, újraélesztés, stb - nem egyezem bele, elutasítom. (Már több generáción keresztül így volt a családban, annak ellenére, hogy mindenki vékony alkatú, a vérnyomásunk alacsony és egészségesen élünk - mégis egy váratlan agyvérzésbe hal bele család)
Anno csináltam egy ilyen facebook-alkalmazást, amely azt írta, hogy 2071. október 23-án fogok meghalni.
Mivel akkor leszek 81 éves, ezért úgy döntöttem, hogy bemesélem magamnak azt az időpontot, így hátha elhúzom addig, és az úgy pont jó lesz!
A rokonságban volt már olyan, hogy valaki "csak" lefeküdt aludni, és többet nem kelt fel (le volt kissé gyengülve előtte, de nem szenvedett nagyon). Én is ilyet akarnék, nem szeretnék szenvedni, semmilyen értelemben (tudom, hogy még a fizikai fájdalomnál is rosszabb lenne a tudat, ha már nem bírnék sétálni, ki kellene engem szolgálni stb.).
Vagy ha valamilyen baleset érne, akkor legyen gyors lefolyású. Esetleg mentsek meg valakit az életem árán, abban a korban nekem már úgyis mindegy, de máson segíthetnék. :)
Szekercével a kezemben, állatbőr ruhában, akármelyik c.soron. Lemegy a harc, és irány Valhalla. <3
Vagy a szerelmem által, valami alantas módon, az megint csak nagyon király lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!