Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egyszer mindenkinek meg kell...

Egyszer mindenkinek meg kell halni, és a legtöbb ember élete során elgondolkozik rajta, hogyan, és mikor szeretne. Te hogyan és mikor?

Figyelt kérdés
(ne poénkodjátok el, tényleg kíváncsi lennék rá)

2017. aug. 29. 01:52
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Én (60 évesen, igen jó egészségi állapotban) egyelöre még nem akarnék meghalni, úgy érzem, vannak még feladataim.

Amíg ez az állapot fennáll, addig folytatom, ahogy eddig is, ha viszont már nem lennék képes önálló, normális életre, akkor valószínüleg választanék valami gyors módszert. De a családi esetek alapján jó esélllyel kapok egy agyvérzést hirtelen, amibe bele is halok - azt mindenképpek kikötöttem, hogy semmiféle élethosszabbító kezelésbe - gépek, újraélesztés, stb - nem egyezem bele, elutasítom. (Már több generáción keresztül így volt a családban, annak ellenére, hogy mindenki vékony alkatú, a vérnyomásunk alacsony és egészségesen élünk - mégis egy váratlan agyvérzésbe hal bele család)

2017. aug. 29. 07:51
 12/25 anonim ***** válasza:
Akkor szeretnék amikor kezdek leépülni agyilag-testileg,és fájdalmaim vannak,amit nem enyhít semmi.Valami injekció által,ami gyors és hatásos lenne.Semmiképpen se hirtelen halállal,mert már álmodtam olyat 1-2 szer,hogy volt valami balesetem,vagy megöltek,hirtelen a nagy sötétség,a nagy semmi,és abban a pár pillanatban tudtam hogy meghaltam,de nem bírtam felfogni,és ez nagyon rossz érzés.
2017. aug. 29. 08:30
 13/25 anonim ***** válasza:
3%
86 évesen, amikor egy 17 éves lány punciját simogatom.
2017. aug. 29. 10:25
 14/25 anonim ***** válasza:

Anno csináltam egy ilyen facebook-alkalmazást, amely azt írta, hogy 2071. október 23-án fogok meghalni.

Mivel akkor leszek 81 éves, ezért úgy döntöttem, hogy bemesélem magamnak azt az időpontot, így hátha elhúzom addig, és az úgy pont jó lesz!

A rokonságban volt már olyan, hogy valaki "csak" lefeküdt aludni, és többet nem kelt fel (le volt kissé gyengülve előtte, de nem szenvedett nagyon). Én is ilyet akarnék, nem szeretnék szenvedni, semmilyen értelemben (tudom, hogy még a fizikai fájdalomnál is rosszabb lenne a tudat, ha már nem bírnék sétálni, ki kellene engem szolgálni stb.).

Vagy ha valamilyen baleset érne, akkor legyen gyors lefolyású. Esetleg mentsek meg valakit az életem árán, abban a korban nekem már úgyis mindegy, de máson segíthetnék. :)

2017. aug. 29. 10:50
 15/25 anonim ***** válasza:
Gyorsan, fájdalommentesen, másoknak nem kiszolgáltatottan, de előtte szeretném megélni a 100. születésnapomat. Anyai nagyapámat élete végén már ápolni kellett, egyedül a WC-re sem tudott kimenni, én nem szeretném így leélni az utolsó hónapokat/éveket. Nem akarok terhére lenni a családtagjaimnak idős koromban, és próbálok úgy élni, hogy ne is kelljen, de nem tudhatom, mit hoz a jövő. Anyai nagymamám apja úgy halt meg, hogy csak elaludt, és másnap nem ébredt fel, bár ő akkor még fiatal volt, és nem tudták az okát, egyszer csak elkezdett lebénulni, és elérte a vég 30-as éveiben, anyai nagyanyám akkor 5 éves volt. Ez sem lenne jó, mert annyi mindent szeretnék még csinálni, egy rakás könyv vár még elolvasásra. :-)
2017. aug. 29. 11:01
 16/25 anonim ***** válasza:

Szekercével a kezemben, állatbőr ruhában, akármelyik c.soron. Lemegy a harc, és irány Valhalla. <3

Vagy a szerelmem által, valami alantas módon, az megint csak nagyon király lenne.

2017. aug. 29. 11:42
 17/25 anonim ***** válasza:
én azt szeretnem ha valaki fejbe lőne, de ez ugyse fog megtortenni.
2017. aug. 29. 11:44
 18/25 szenes43 ***** válasza:
51%
Kevés ember az aki "bátran szembenéz a halállal". Az csak az indulókban hangzik olyan ércesen,férfiasan. A mentálisan ép emberben olyan erős az életösztön hogy mindent felülír. Kb.1 éve először majd azóta többször befulladtam és megváltás volt a mentő kiérkezése minden alkalommal. Bevittek a kórház sürgősségijére és végű a lélegeztető gépen kötöttem ki.Azután néhány nap a kardiológián egy 6 ágyas szobában ahol elégsürün váltották az ágyat mondjuk én haza jöttem és kontrollra kell visszajárni. Ott nem tapasztaltam olyanokat aki szerettek volna önként távozni az örök vadászmezőkre. Kérdező talán feküdj be egy ilyen vagy hasonló osztályra csak úgy kíváncsiságból. Lehet hogy mikor kijössz másról fogsz gondolkozni,hogy éljél amíg élhetsz.
2017. aug. 29. 11:48
 19/25 anonim ***** válasza:
Gyorsan, fájdalom mentesen. Akkor amikor az életem egy szenvedés, (mint most)
2017. aug. 29. 15:02
 20/25 anonim ***** válasza:
Minél hamarabb és fájdalom nélkül, mert éppen eléggé fáj az élet is.
2017. aug. 29. 23:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!