Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Körülbelül az emberek hány...

Körülbelül az emberek hány %-nal van képzeletbeli barátja?

Figyelt kérdés

Első sorban felnőttekre értem. Vajon gond-e? Teljesen titokban tudják tartani? Hány éves kortól "nem normális" ha valakinek képzeletbeli barátja van? Vagy ez mindig normális/épp ellenkezőleg, valami skizofrénia-féleség?

(A vallásosak istenképe nem számít, nem arra vagyok kíváncsi.)

#egészség #adat #barát #százalék #képzelet beli barát
2017. aug. 24. 20:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

#nebassz

Tényleg, de durva.

Terjeszteni kellene, hogy mindenkinek essen el.

2017. aug. 25. 14:55
 12/14 A kérdező kommentje:

A Motelről sajna nem tudok nyilatkozni, nem láttam.

Pumukli engem is meglepett O.o De igen, olyasvalamire gondoltam, esetleg teljesen átlagos emberben.

De mit gondoltok, a felnőttek kb hány százalékának lehet?

2017. aug. 25. 15:56
 13/14 anonim ***** válasza:
48%

Látom, jól elchateltél itt az előttem szólókkal a fiktív karakterekről. Nekem rögtön azok a "beteges" képzeletbeli barátok ugrottak be. Például amikor a gyerek szól az anyjának, hogy: "Ne ülj erre a székre, mert rajta ül Manócska, nem látod?!" Te is az ilyen típusú képzeletbeli barátokra gondolsz, ha nem tévedek.

Úgy gondolom, hogy nem egészséges, ha valakinek ilyen "barátai" vannak, mindegy, hogy hány éves az illető. Ötéves kor körül meg már szakembert igényel a dolog.

2017. aug. 26. 11:38
 14/14 A kérdező kommentje:

Bocsánat, csak megpróbáltan letisztázni a kérdést...

Egyébként igen, mondhatjuk, hogy ezekre gondoltam. De tényleg öt éves kortól? Sok barátomnak még 9 évesen is voltak képzeletbeli barátaik, de tudják hogy csak azok voltak, és valamennyien mentálisan egészségesek.

2017. aug. 26. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!