Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egy átlagos egyetemi diáknak...

Egy átlagos egyetemi diáknak összesen körülbelül hány könyvnyi anyagot kell megtanulnia?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy minden iránynak más és más, de arra vagyok kíváncsi elsősorban, hogy mennyi tudást halmoznak fel egyetemen az emberek magukban? Jöhetnek személyes élmények/vélemények.

De pl egy Harvardi iskola is érdekelne, mitől lesz jobb az az egyetem pl egy másiknál, illetve ott mennyi tudást halmoznak fel az emberek?

Ne kérdezzétek, hogy miért érdekel, csak úgy érdekel.:D

2017. ápr. 2. 18:39
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hány milyen könyvnyi? Mert épp itt ülök egy 1346 oldalas könyv mellett, ebből például elég lenne egy néhány is :D
2017. ápr. 2. 18:44
 2/4 Fatal_3rror_ ***** válasza:
100%

Személyes élményem hogy a tudás 90%-át addig halmozom míg le nem vizsgázom belőle, aztán el is felejtem.

Amúgy az egyetem nem csak a tudás felhalmozásáról szól, hanem arról is, hogyan tudod azt alkalmazni. Legalábbis a műszaki szakokon, egy orvosi biztos más.

2017. ápr. 2. 18:56
 3/4 A kérdező kommentje:

oldalakban akartam kérdezni, csak azt hittem, hogy úgy túlzottan meghatározhatatlan:D Tehát akkor oldalakban mennyi?:D

2-es értem, de a pontos elmélettel, nagyjából kivitelezhető a gyakorlat is, nem?:D

2017. ápr. 2. 19:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Milyen oldal? A/5-ös vagy A/4-es? :D És mekkora betűvel irva? xd
2017. ápr. 2. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!