Körülbelül az emberek hány %-nal van képzeletbeli barátja?
Első sorban felnőttekre értem. Vajon gond-e? Teljesen titokban tudják tartani? Hány éves kortól "nem normális" ha valakinek képzeletbeli barátja van? Vagy ez mindig normális/épp ellenkezőleg, valami skizofrénia-féleség?
(A vallásosak istenképe nem számít, nem arra vagyok kíváncsi.)
Nekem sose volt igazán.
Gyerekként a játékaimmal beszélgettem mindig, most néha könyv, filmbeli karaktereket vagy az általam megírtakat képzelem magam mellé.
16/L
Akiknek van társa, családja, azoknál nem annyira valószínű. Viszont az egyedülállóknál gyakoribb lehet. Ha csak vele foglakozik, akkor kóros. Szerintem titokban tudják tartani. Erről a kérdésről Pumokli mese jut eszembe.
Amúgy szerintem itt is talál az ember magának képzeletbeli barátot ("ez vagyok, de valójában teljesen más").
Konkrétan milyen barátra gondolsz, Mint amilyen Norman Batsenak volt az anyja a Hotelban ? Valaki haza megy és így él, csak hulla nélkül ?
1 % .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!