Mitől lehet ez, csak csajok dolgoznak?
Szóval mitől van az egy olyan helyen ahol csak csajok dolgoznak hogy a barátnőm folyton kék zöld foltokat szerez? Szóval van amikor a combján van egy olyan folt mintha beütötte volna, van amikor a bicebszén, van amikor a hasan vagy a mellén, de szinte mindíg valahol ilyen, szóval ennyit nem ütheti be, meg nem is olyan akin könnyen meglátszanak a foltok, de akkor hogy kerülhetnek rá ilyenek?
Multkor több ilyen volt rajta, meg le volt horzsólva a térde akkor azt mondta hogy elesett biciglivel, de mind a két oldalán sebes volt, a biciglin meg semmi nyom. Mitől lehetnek ezek?
Ha kérdezem csak azt mondja hogy biztos beütötte, de idáig soha?
Most meg kb két hónapja minden nap?
Lehet:
- nagyon ügyetlen (én nem szerzek folyton, de elég gyakran, heti 1x biztos, pedig nem vernek és nem ugrálok össze-vissza, gyakran tényleg arra sem emlékszem, mikor ütöttem ott be
- nem a munkahelyén szerezte, hanem máshol
- orvosi eset (van, akinek túl érzékeny a bőre meg akár a csontjai is)
4
Az biztos nem, mondom szinte csak csajok vannak, meg olyan idős pasik akiknek már szerintem fel sem áll.
Szóval a szex kilőve.
A mellén inkább olyan mint egy csípés, szóval mintha valaki megcsípte volna.
De van hogy máshol is hasonló, aztán van olyan is mintha karmolásnyom lenne pl a karján, vagy mint akit megrúgtak vagy megütöttek pl a combján stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!