Melyek a világ legfélelmetesebb munkahelyei? - ahol a legnagyobb hatalmú s legfélelmetesebb négylábon-járó öltönyök dolgoznak?
Olyan világszinten félelmetes munkahely(ek)re gondolok, ahol akár újoncok, akár már ott levő emberek is vért izzadnak s kistresszelik a belüket, már akkor, amikor a fehéringes főnökük megjelenik a hátuk mögött... mindig azért könyörögnek, hogy még csak 10 percet kapjanak a sorstól, amíg nincs a főnök.
Ahol min. egyszerre 12 marha bonyolult, összetett feladata van mindenkinek bármely időpillanatban, ahol esti órákig tart a műszak a hadurakon kívül.
Ahol több ezer folyamatos ügyfél van, eszméletlen bonyolult kapcsolati hálóban; ahol folyamatosan csörögnek az újabb feladatokat adó telefonok, minden ügyféllel máshogy kell beszélni, más adatokat fejbenntartani...
Ahol olyan durva, villámgyors pénzmozgásokat, utálatos kereskedelmi műveleteket kell megérteni/fejbentartani (akár egyik pillanatról a másikra) szinte, mint a tőzsdén...
S ahol mindenki totális, feszélyező, egyeningben s munkaöltönyben van (főleg a főnök), minden szóváltás szigorú, formális, élettelen, de kegyetlen darálós...
S ahol aki belép, s nem egy pénzügyi zseni s lelkiismeretlen TÚLÉLŐ, kegyetlenül ráfizet, negatívba jön ki (mert arra is költenie kell, hogy tudja végezni a munkáját).
Brrrrr......
Én dolgoztam ilyen helyen 2 évet, de felmondtam, jobban mondva elhagytam a helyszínt.
Ott mindenki fordítva ült a lovon, nem is tudom mi volt a fejekben.
Bár a vezetők nem öltönybe dolgoztak, de egyre inkább úgy éreztem magam mintha a TEK-nél dolgoznék vagy az FBI-nál, ha még egy napot maradok lehet vittek volna diliházba.
Olyan szintű káosz volt ami már szürreális komolyan mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!