Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mar kezdek parazni hogy ilyen...

Mar kezdek parazni hogy ilyen duhot valt ki belolem?

Figyelt kérdés
Csak en leszek nagyon idegbeteg ha valaki eszik mellettem? Hallom hogy rag es nyel es huuuu nagyon kikeszulok tole...a szuleim nem ertik foleg apam..de ha hallom mar inkabb elhuzok onnan xddd ti nem erzitek ezt?
2017. aug. 22. 18:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Fonofóbia? Irtózás bizonyos hangoktól.
2017. aug. 22. 18:52
 2/4 anonim ***** válasza:

Én is érzem ezt :/ Bár én inkább menekülnék meg irritál,de nem merek semmit sem mondani.

Próbálom sunyiba befogni a fülem,de mikor meglátja pl.apám vagy tesóm ,akkor elkezdenek röhögni és szándékosan csámcsognak mellettem vagy csak jót mosolyognak rajtam.

Kész kínszenvedés együtt enni valakivel.Direkt tovább alszom,hogy ne kelljen hallgatnom,ahogy a húgom issza a kakaóját vagy teáját ! Olyan rettenetes hallgatni,ahogy nyel :S

Nézz utána :

-Mizofónia

2017. aug. 22. 18:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Mizofóbiának hìvják.
2017. aug. 22. 19:05
 4/4 A kérdező kommentje:
Utanna jarok koszonom:)
2017. aug. 22. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!