Belolem is ilyen szulo lesz majd?
Heti rendszeresseggel jarok haza az egyetemrol vonattal, ami 2 es fel ora es tele van ciganyokkal. A szuleimnek van egy quad-juk, amit alig hasznalnak, de inkabb megtartjak, mert majd az iden ki akarjak magukat motorozni, ahelyett, hogy vennenek nekem valamit, hogy ne kinozzam magam ilyen utazasokkal.
Mit tegyek, hogy ha majd en szulo leszek ne valjak ilyenne?
hát el vagy kényeztetve..
hány éves vagy? úgy beszélsz róluk, mintha minden nap agyonvernének.. ha neked nem tetstik ez a minta, akkor ne legyél ilyen.
Bőven elég lenne havonta hazamenned.
Ennyiből nem derül ki,h milyen az anyagi helyzete a szüleidnek. Az autót fenn is kell tartani.
Az meg rajtad múlik h milyen szülő leszel. Ha úgy látod h nem kaptál otthon elég hiteles mintát, akkor olvass sok könyvet a témában.
nézd, nem tehetsz semmit, ha nem tudsz magadnak venni és ők sem vesznek. de egyébként, ha kapnál egy kocsit, miből tartanád fenn, ha nem keresel? azt is tőlük várnád el?
sajnos én is ilyen helyzetben vagyok, nap mint nap 2 órát utazok suliba itt borsodba, ami tele van cigánnyal és nem lehet megszokni a szagot. de most én sem keresek még és nem tehetem meg, hogy kocsival járjak minden nap, sokkal rosszabbul jönnénk ki, a benzin sokkal drágább, mint a kedvezményes bérlet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!