Belolem is ilyen szulo lesz majd?
Figyelt kérdés
Heti rendszeresseggel jarok haza az egyetemrol vonattal, ami 2 es fel ora es tele van ciganyokkal. A szuleimnek van egy quad-juk, amit alig hasznalnak, de inkabb megtartjak, mert majd az iden ki akarjak magukat motorozni, ahelyett, hogy vennenek nekem valamit, hogy ne kinozzam magam ilyen utazasokkal.
Mit tegyek, hogy ha majd en szulo leszek ne valjak ilyenne?
2016. márc. 20. 12:06
11/11 A kérdező kommentje:
De te napi szinten jarsz. Ez csak az egyik ok, hiaba van csaladi kocsi, mennek a csajokkal ide vagy oda, nem kapom a kocsit, dugdossak elolem a kulcsot, ha megyek valahova, ott ulnek mellettem a szulok, tiszta ideg vagyok, mindig okoskodnak, mit hogy csinaljak, siettetnek... El akarnam vinni az autot, kimegyek, es sehol semmi, mert elmentek vele... Nem is tudom uralni, nem jo sehogy. Mas sokkal szegenyebb kap autot, mast feltenek a szulok, engem miert nem tudnak kicsit is felteni? Lenne mivel beszalljak, osztondij, havi 50 eurot kapok nagyszuloktol, azt mind beleadnam, de meg se hallgatnak. Ok kitalaltak, hogy nekem uj szonyeg kell, meg ilyen hulyeseg, es en oruljek, mert kapok. Az mellesleg mindegy, hogy nekem auto kellene, mert alig vagyok itthon.
2016. márc. 20. 13:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!