Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A félrelépéseknek az az egyik...

A félrelépéseknek az az egyik fő oka, hogy sok nő idővel elveszíti a nőiességét, igényességét?

Figyelt kérdés

Nagyon sok nő tisztelet a kivételeknek,házasság és gyermekvállalás után nagyon elhagyja magát.

Nyilván, ameddig a gyerekek kicsik, minden hányásos meg kakis, addig érthető valamilyen szinten.

De, sokan nem tudnak utána újra nőkké változni.

Van egy keresztanyám, őt nagyon szeretem, fel is nézek rá.Ő egyfajta sikeres 21. századi női minta számomra.

Van 3 gyereke, két diplomája ,nagyon jól fizető állása és 43 éveshez képest baromi jól néz ki.

Ő az a tipikus, akire a rosszabb májúak azt mondják "még sohasem láttam rajta kétszer ugyanazt a ruhát".

Magassarkút is többször látok rajta, mint nem magasat.

Nem plázacicás,hanem inkább olyan szolidan divatos.

Vele is beszélgettem egyszer erről.

Azt mondja, nem egyszerű újra visszatérni a nők világába szülés után.

Szerintem, annak, hogy a nő igénytelen lesz, elhagyja magát, nagyon sok köze van a félrelépésekhez.Ha nem szőrtelenít,nem rendezi a haját, körmeit, akkor nem lesz kívánatos.

Egy férfi pedig mindig férfi, 18 évesen meg 48 évesen is.Nem csak megfogni, megtartani is kell őket.

Gyakran látok házaspárokat, ahol a férfi meg egészen jól néz ki megvan neki a sármja, de mellette a nő vagy csúnyán elhízott vagy leigénytelenedett és elveszítette nőiességét vagy mindkettő.

Lerí róluk,hogy a pasi megcsalja, vagy megfogja rövidesen.

2017. aug. 21. 18:17
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Aki megcsalja a párját, az saját magának akar bizonyitani, mert elégedetlen önmagával.Vagy sohasem szerette azt,akit elvett,vagy hozzáment.
2017. aug. 21. 23:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!