Mi szerettél volna lenni gyerekként? Miként dolgozol vagy tanulsz most?
Sikerült elérni gyermekkori álmaid?
Mi volt az álmod gyerekként?
Én is színésznő akartam lenni, vagy pszichologus.
(Kivancsi lennék a színészkedés vágynak mi lehet az oka, látom többen is írták)
Sokat modellkedtem, táncversenyekre jártam, ezeket tanitottam is.
De pénzügyön végeztem(dipl.) és dolgozom, alig fizetésért.
Rájöttem hogy a sulik humán oldala es a ránk erőltetett folyamatos "magolás", ami a művészi oldalt erősíti fel (ide sorolhato az írás is), rém felesleges mert kicsi az esély ezekből megélni. A rajzórát/festést és hasonlokat, ki is iktatnám a rendszerből, helyette hasznosat kéne tanitani.
Én felnőtt szerettem volna lenni gyerekként.
Most fordítva van.
Katonaként dolgozom.
Amióta az eszemet tudom mozdonyvezető szerettem volna lenni.
Szüleim, rokonok sokáig úgy álltak hozzá, majd elfelejti, múló hóbort... hát kitartott ez a " hóbort ".
Mozdonyvezető vagyok.
Köszönöm válaszaitokat.
Gratulálok azoknak akiknek valósult az álmuk.Sok sikert mindenkinek aki még küzd érte.:)
Én állatorvos szeretnék lenni eddig jó úton haladok :)
Ovónő akartam lenni, végül védőnőnek tanultam. Közben rájöttem, hogy én igazából utálom a kisgyerekeket.
Most konyhalánykodok és imádom. :)
Én rendőrnéni szerettem volna lenni,de fiúnak születtem :(
Viccet félretéve,forma1 pilóta szerettem volna lenni(eközben nem szeretem a f1t) aztán autóversenyző,szobafestő,rendőr,katona,tűzoltó és mentős..sok minden akartam lenni
végül asztalos szakképesítésem lett,most végzek az érettségivel és rendőr leszek:) 19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!