Mi szerettél volna lenni gyerekként? Miként dolgozol vagy tanulsz most?
Sikerült elérni gyermekkori álmaid?
Mi volt az álmod gyerekként?
Én boszorkány vagy hercegnő...
Komolyra fordítva: elég ambíciózus voltam kisgyerekként akartam lenni szakács, űrhajós, orvos, ovónéni, de ilyen 4-5 éves koromból(tudom kicsit furcsa) arra emlékszem, hogy főállású anya akartam lenni minimum 5 gyerekkel egy nagy házban a férjemmel.
Most egy reál szakos gimiben fogok tanulni szeptembertől és sebész szeretnék lenni.
15/L
Orvos vagy jogász, esetleg rednőrnő szerettem volna lenni, de az élet úgy hozta, hogy gyárban dolgozom szalag mellett.
20/L
Építészmérnök akartam sokáig lenni.
Egészen gimis koromig, amikkr változott a dolog és már ügyvéddé szerettem volna válni. Ez sem tartott örökké.
Pénzügy és számvitelen tanulok.
Nem bánom! Nem mérnöki matek, nem is csak száraz szöveg, helyette a kettő keveredése.
Állatorvos vagy álattenyésztö szerettem volna lenni úgy 5.-es koromig aztán autószerelö. Majd letettem egy vendéglátós és egy fodrász szakmát így lettem eladó egy müszaki boltban😅.
Állattenyésztö(kutya,ló leginkább) még lehetek azt az álmom még nem dobtam el teljesen.
22L
színész szerettem volna lenni gyerekként.
Most egy rakás szerencsétlenség vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!