Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Én vagyok az egyedüli akinek...

Én vagyok az egyedüli akinek nem okoz örömet a sport?

Figyelt kérdés

Mindenki mondja, hogy sportolni milyen jó, boldogsághormonokat szabadít fel, várni fogod, hogy mikor mehetsz legközelebb stb.

Hát nekem egyáltalán nem ilyen.

Én csoprtosra járok, folyton azon gondolkodom milyen kifogással mondjam le, meg tudnék halni közben, alig várom, hogy vége legyen. Nem vagyok kövér, 170 cm és 55 kg.

Régen jártam pszichológushoz, ő is mindig mondta, hogy milyen fontos a mozgás.

2017. aug. 18. 10:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A biciklizés az nagyon jó dolog, akkor csináld azt, azt aztán bárhol és bármilyen bicajjal lehet :)
2017. aug. 18. 12:53
 12/15 anonim ***** válasza:

Mi a frásznak jársz olyanra, amit utálsz...öccém:DDD

Váltsál huszárosan arra, ami érdekel vagy még nem próbáltál.

Íjászat, sportlövészet élessel is-felügyelettel, ejtőernyő...bringázás oké, de annyi agyatlan batom van az utakon, hogy csak ideges leszel előbb utóbb és megutálod bár lehet szórakoztat a konfliktus majd:))Igaz erdőbe is lehet repeszteni...sisak, kesztyű...stb;)

2017. aug. 18. 13:06
 13/15 anonim ***** válasza:

Balettozni én sem szeretek. Ugyanígy éreznék, persze én nem.kifogást keresnék, mint egy..., nem tudom mi, hanem nem járnék többé.

Üdvözlettel, egy kung fu fanatikus.

2017. aug. 18. 14:09
 14/15 anonim ***** válasza:

A gumikötelből arra következtetek, hogy alakformalo edzésre jársz.

En is ilyen edzésre járok, ahol többféle gyakorlatot csinálunk.

Ezek közül vannak kedvenceim es van olyan, amit nem szeretek. A gyakorlat kivitelezése, levegővétel is nagyon fontos. Először nem jol csináltam en sem, de idővel ráereztem, utána olvastam. Az erőlétemhez megfelelő gumikötelet használok. Utána levezetéskent fél óra séta haza. En kitartó voltam es mondhatom most már nagyon szeretem csinálni ès látszik is az eredménye.

Próbáltam a spinninget, mert szeretek bicajozni, de az nekem túl hajtós volt, így inkabb a magam tempójában a bicikliúton hajtok amikor ahhoz van kedvem.

2017. aug. 18. 15:53
 15/15 A kérdező kommentje:
Nekem nem a csoportossal van bajom, mert egyedül meg se mozdulnék, nem tudnám rávenni magam. Igen, alakformálásra járok, semmit nem formálódtam.
2017. aug. 18. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!