Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám az emberek...

Hogyan tudnám az emberek tudtára adni, hogy ne bámuljanak anélkül, hogy megsérteném őket?

Figyelt kérdés
Nagyon zavar, hogy folyton bámulnak. Először azt hittem, paranoiás vagyok, mert sosem néztem a stírölőmre, csak éreztem, és a szemem sarkából láttam, hogy majd kiesik a szeme. Egy pár hete viszont besokalltam, és elkezdtem figyelni, ès sokszor azon kapom a velem szemben ülőt, hogy a combomat bámulja (szinte már majdnem az intim részemnél), vagy meredten az arcomba bámul. Van olyan, aki be is próbálkozik. Azzal nem lenne bajom, ha csak egy-két pillantás lenne, de általában nem áll meg ennyinél. Ha fél órát megyek, akkor fél óráig bámulnak. Van, hogy többen is. Rájuk szoktam nézni szigorúan, de egy ideje már azt sem merem, mert volt aki pozitív visszajelzésnek vette. Borzasztóan zavar, hogy folyton feszengenem kell, mert mindig figyel valaki.
2017. aug. 15. 10:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Vagy csak mutass be.
2017. aug. 15. 14:36
 12/17 anonim ***** válasza:
39%
Ne dobálj csontot a kutyák elé. Merj be szólni a bámuló népnek. 😏
2017. aug. 15. 15:01
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Hangosan egy "Ne nézz már ilyen feltűnően" mondat úgy hogy az egész busz is hallja elég kínosan tudna hatni szerintem.
2017. aug. 15. 16:20
 14/17 anonim ***** válasza:

Valóban illetlenség megbámulni látványosan valakit, ezért elnézést férfitársaim nevében :)

Illem szerint egyébként nem baj, ha a hölgy egy-egy lenyűgözött pillantást elkap - pl. dekoltázsnál, ha hangsúlyozza, de bámulni illetlen dolog - bármit. Hajat is :D

Pasiként egyébként - abszolút szigorúan tőled elvonatkoztatva, és kérlek a kérdésem miatt ne pontozzatok le :) - érdekelne, mi motiválja vajon azokat a nőket, akik MINDENT kipakolva sápítoznak, ha a munkások megfüttyögik őket? :) Tényleg nem értem.

2017. aug. 15. 19:43
 15/17 anonim válasza:
Oltozz bo nadragba vagy vegyel 70 es evek beli cuccokat. Sajnos ha be akarsz jonni jo pasiknak es emiatt szexin oltozkodsz, az azzal jar hogy az oreg alkoholistak meg a c.g.ny.k meg koverek is megneznek es udvarolnak. Ez ezzel jar sajnos. Gondolom az elobbi nem zavar annyira ha ok neznek meg csak az utobbi.
2017. aug. 16. 09:33
 16/17 A kérdező kommentje:
Mindenkitől rosszul esik a bámulás, nem teszek különbséget. Múltkor pl. egy kimondottan helyes srác nézett ki magának, átült a velem szemben lévő székre, felém hajolt, és az arcomba bámult. Az volt az első olyan eset, amikor elkezdett fogyni a türelmem. Arrébb is mentem pár méterrel. Megint jönnek az előítéletek, amit egyszerűen sosem tudok megérteni. Lehet, meg kéne kérdeznetek, hogy miben járok, mielőtt konstatáljátok magatokban, hogy: "na itt egy újabb rinyagép, akit zavar, hogy a mély dekoltázsát megbámulják." Nem, nem járok szexi ruhákban, a legtöbb felsőm garbó, még a nyáriak is. Mellem sincs, amit kidobjak, mert kb. akkora, mint egy allergiás szúnyogcsípés. A ruháim 70%-a bő, de persze van feszülősebb is, mert hagytak már el olyan indokkal, hogy nem vagyok elég nőies. Az olyan nők, akik kivágott cuccokban nehezményezik a nyomulást, azok szerintem (!) azért tehetik, mert a stílus nem tetszik nekik. Engem is zavar, ha füttyögnek a munkások utánam, mert ez a szexizmus netovábbja. Ki hatalmazta fel a férfiakat arra, hogy nyilvánosan bírálják a nőket, mint valami minőségellenőrzésen?! Bocsi a hevesebb válaszért, csak érzékeny pontom az előítéletesség. :D
2017. aug. 16. 12:01
 17/17 anonim ***** válasza:

Szerintem akkor jól reagáltál. Menj odèbb... ha hozzád is ér, hangosan küldd el, hogy ne zaklasson... mást nagyon nem tehetsz...

2017. aug. 17. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!