Szerintem sikerült anyumat nagyon megsértenem és rosszul érzem magam jogos ha megsértodott?
Figyelt kérdés
Tudom hogy kis dolog örüljek hogy ennyi a bajom. Anyukammal megbeszéltuk pénteken hogy elmegyunk egyutt egy másik városba plázázni meg mekizni ..Ma este felhívott hogy na akkor mikor indulunk hogy én meg nagyon sz.rul vagyok meg hirtelen jött egy nagyobb kiadásom és lemondtam mondtam hogy nem tudok menni de olyan volt telefonba mint aki csalodott ,nekem meg lelkiismeretfurdalásom van . Szerintettek kiengesztelhettem azzal hogy itthon elmegyunk egy cukrászdába kávézni meg sütizni?#kiengesztelés #kisbajok
2016. jún. 26. 21:57
1/4 anonim válasza:
Igen, es mond el neki hogy miert nem mentel.. hogy ne gondolja, hogy nem volt kedved
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen ☺
2016. jún. 26. 22:07
4/4 anonim válasza:
magyarázd el, hogy miért nem mentél és kérj tőle bocsánatot. az anyák ennél nagyobb sértéseket is elviselnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!