A fiúk miért hiszik azt, hogy a lányoknak a "sportos" fiúk jönnek be?
# 9
Megtalálja írod-látjuk, de nem megtartja, azt is látjuk vagy szenvednek egymás mellett kényszerből;)
Éppen ez az, hogy sokan csak szemmel látnak és nem "szívvel"...ugyanott is lettünk, mint előbb írtam;)
Nem érted. Nem hiába va az a mondás, hogy a külső megfog a belső megtart. Ha valaki a külsejére igénytelen vajon a belsője milyen lehet? Ott is megmutatkozik az igénytelenség.
Külső 30% belső 70%. De aki elfelejti a 30%-ot az sokat nem ér a 70%-al, és fordítva. De most nem is értem miért hoztad fel a belsőt, kifogásként, hogy ha csupaszív ember vagy akkor nem kell igényes külsőt fenntartani? A kérdés teljes mértékben a külsőről szólt most. Nem a belső értékekről.
# 12
Éppen első soraiddal regéled, hogy külső-belő együtt jár-fontos, aztán meg nem????
Nem feltétlenül a tiptop külső a megragadó...pláne napjainkban a sok bohócjelmezes nőci meg páva pali:D
Bizonyára ismeretlen számodra a csiszolatlan gyémánt külső, mert a média ostobaságait már megetted...
Igényes külső? Mesélj róla, milyen az manapság?
Nem tudsz szöveget értelmezni? Mindegy nem magyarázom el, vagy nagyon buta vagy csak nem tudtál mibe belekötni és ezt választottad.
Igényes külső testalkatot illetően egészséges, esztétikus tartományban lévő testzsírszázalék 14-17 között lehetőleg és normális mennyiségű izomzat amit bármilyen sporttal megkapsz. Régen mivel legfőképp fizikai munkát végeztek az emberek ezért sport nélkül is megvolt a normális mennyiségű izomzat mindenkinek. Irodai munkával ezt nem lehet elérni sportolás nélkül.
A tetszsírszázalékhoz meg csak annyit fűzök hozzá, hogy normálisan kéne enni, nem zabálni mindenfélét össze vissza. Egészséges életmód amitől kevesebb depressziós lenne az országban. A külső hatással van a belsőre is.
De ezt miért kell magyarázni neked? Ez azt hittem egyértelmű az embereknek. Nem kell hatalmas dolgokat tenni, se testépítőnek lenni, se versenyzőnek, se dietetikusnak, csak mindent mértékkel kell csinálni.
Pedig hidd el , hogy a legtöbb csajnak a sportos faszik jönnek be. Ahogy nekem is, én el sem tudnám képzelni azt, hogy ne izmos pasim legyen, mivel én is sportolok!
Sztem az ember hozza ki magából/ a testéből a legtöbbet! ;)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!