Mire számítsak ha nekem ugrik egy cigány csaj?
Nő vagyok és "Jó azért lányt megütni nem tisztességes " ez már hülyeség, önvédelemről van szó, nem hagyhatod, hogy kikaparja a szemedet!
Én verekedtem cigánylánnyal, meg white trash lánnyal is. A szemre/arcra mennek, nem tudom van-e műkörme, az para. Nekem hosszú volt hajam, azt is húzta, tépte, de főleg a körmeit használta, különféle helyeken belém mélyesztette.
A másik, nem cigány, de nagyon prosztó és aljas lány meg békejobbot nyújtott, aztán hirtelen arcon köpött és elrohant.
Az még a félő, hogy nem egyedül lesz. :/
Amúgy szerintem az ilyen fajta nők "nem tisztán" verekszenek, tehát ökölre, ilyenre ne számíts.
Az önvédelem alkotmányos jogod, ugyanakkor ez egy "pengeélen tánc" a magyar jog bonyolultsága miatt. Amig neked van 0,2 másodperced arra, hogy helyes döntést hozz, addig a bölcs "törvényeinket" istápolók hónapokat, olykor éveket csámcsoghatnak - RENDKÍVÚL JÓ PÉNZÉRT - azon, hogy Te tulajdonképpen helyesen cselekedtél-e vagy sem. Ez enyhén szólva is nem fer, de akik az irodákban, tárgyalótermekben hemperegnek ezen, azok többnyire védett személyek, - ha egy ilyennek lenyomsz egy sallert, garantált, hogy alul maradsz a törvény előtt és 2,5 -szer, 3-szor annyit kapsz a cselekményedért, mintha egy normális embert teritettél volna be. Ez sem fer! Azt sem tartom fernek, hogy a magyar jognál ALAPKONCEPCIÓ, hogy AKI MEGVÉDI MAGÁT, AZ CSAK HUNYÓ LEHET, - és ha szerencséd van, akkor ez módosulhat valamennyit a javadra, de nem ez a jellemző.
Ezzel együtt azt gondolom, hogy amikor megvéded Magadat, akkor hideg fejjel, józanul próbáld megválasztani az eszközt, módszert, törekedj arra, amit a bürokraták úgy kereszteltek el, hogy "arányos erő alkalmazása".
Tehát NEM javaslom, hogy letekerd a fejét, - mint egy villanykörtét, - bőven elég ha csak úgy rúgod sípcsonton, hogy leborul istentisztelethez... Persze én nem félek attól, hogy egyedül fog neked menni ez a szerencsétlen, - mert akkor helyben és ott, akkor megtette volna, ha nem félt volna Tőled, - ezek egymást hergelik és hordába verődve, felfegyverkezve támadnak.
Talán két spray - a két zsebedben - megfelelhet arra a célra, hogy ne lincseljenek meg ott, helyben.
- Naná, hogy előveszed és alkalmazod a mesterséges lélegeztetést, - ha rálényszerítenek! Nem kell cifrázni, - amig megsíratnak, lelépsz!
Vegyél hatalmas adag és borzalmas légfrissítőt és adj a pofikájába ( vehetsz piros festéket-szódásszifont-poroltót, amennyiben gonosz akarsz lenni ), ha látod megindul feléd és nem áll meg felszólításra...ez olyan humánus megoldás és a rokonsága sem fog hőbörögni, inkább röhögnek egy jót a libin.Közben mondhatod a Zöld erdőben jártamot..:))
Mondjuk gázspray is lehet nálad, de nem indokolt használata.
A szemkaparásra számíthatsz, de lehet csak udvarol neked a maga módján;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!