Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolatban élek. Számítsak rá h előbb utóbb megrakják a nőmet?
Figyelt kérdés
2013. dec. 31. 01:01
1/16 anonim válasza:
Megrakják a nődet, mégis elaluszik.
2/16 anonim válasza:
kell a kuki a lányoknak, ha nemkapják meg keresnek eggyet!
4/16 anonim válasza:
sajnos ha nem is csal meg a táv miatt elhidegültök egymástól egy idő után
7/16 anonim válasza:
Attól függ milyen a barátnőd. Én soha nem tudnék megsalni senkit, undorodnék magamtól. Ha van egy párom, és szeretem, soha nem tudnék egy palira se ránézni, és lázba se hoznak. És ez nem hazugság. Ha a barátnőd ilyen, bízhatsz benne.
10/16 anonim válasza:
Egyetértek a hetedik válaszolóval. Nehéz kibírni amíg találkozunk a barátommal, de nem olyan értelemben, hogy nagy a csábítás, hogy keressek mást; soha nem tudnám megcsalni.
(fiatalabb korosztály vagyok valószínűleg, mint te, de szerintem ez akkor is igaz lehet..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!