Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan vészeljem át a viharoka...

Hogyan vészeljem át a viharokat? Rettenetes félek tőlük

Figyelt kérdés

Most is vihar lesz, kétségbe vagyok esve, egyszerűen úgy érzem ha most nem alszok el, egész éjszaka nem fogok tudni. Utálom az eső hangját, a mennydörgéseket még jobban, a villámokat látom a sötétitőn keresztül is. A múltor a 2órás vihart végig bőgtem, nem tudtam aludni, félek feküdni is, csak ülök az ágyban, számolom a villámokat,meg várom mikor remeg bele a ház is a dörgésekbe. Korábban is féltem ilyenkor, kiskoromban rendszeresen anyukámmal aludtam,ha vihar volt. Ezen az éven végig ébren voltam a viharoknál, néha azt hittem beleőrülök. Előre félek a ma éjszakától. Valaki valami tanácsot? Mitől lehet ez, hogyan küzdjem le?

16/L

2017. aug. 12. 19:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
35%
De éééééédi. :'D Egyem meg a szívét neki! Hm, szerintem a legjobb, ha betakarózol jó alaposan, füledbe dugod a fülest, jó hangosan szóljon benne a zene, szemeidet becsukod! Nem leskelődni! Az nem ér. :P Nem utolsó sorban egy férfihez való hozzábújás is segíthet esetleg.
2017. aug. 12. 20:28
 12/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. A tévét ilyenkor nem igazán tudom nézni, mert már most akadozik, lefagy, nem jó a vétel. És bocsi a helyesírási hibákért, nem néztem át mikor végeztem a kérdésemmel 😅 Füldugókat és egyébb kellékeket mostmár nem tudok szerezni, amúgy elég a tudat is,hogy kint bömböl a világ és már nem érzem biztonságban magam. Lehet valóban szakemberhez kéne fordulni ezzel
2017. aug. 12. 20:43
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
Zene a füledben, telefonról. Abba nem csap bele a villám, mert nincs bedugva a hálózatba. Ahogy írtam, keríts egy srácot, aki magához húz szorosan ilyenkor is. :)
2017. aug. 12. 20:46
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Öngyógyítás kutyaharapást szőrivel: direkt odaállsz az ablak elé a szoba zárt biztonságából, és megtapasztalod, hogy hiába dörög-villámlik odakint (én például kifejezetten jópofának tartom a dörgés hatalmas nagy robaját), neked kutya bajod nem lesz, még egy csepp eső se esik rád. Ha ezt átéled, el fog múlni a feszültséged. Deszenzitizáló terápiában is ezt csinálják. Szóval nem kell elzárni magad tőle, mert azzal csak tovább fenntartod a félelmedet. A villám mintázatát nézni is kifejezetten érdekes. Azzal is játszhatsz, hogy számolod a másodperceket a fény és hang között, azt elosztod 3-mal, és megkapod, hány km-re van a vihar.
2017. aug. 12. 21:11
 15/18 anonim ***** válasza:
49%

fülhallgató, zene és problem solved..

11-es akkor te még nem láttál igazi vihart..

2017. aug. 12. 23:26
 16/18 anonim ***** válasza:
45%

# 11/17 Időpont tegnap 20:01

Egy Veszprém megyei kis faluban élek, pénteken 19:30-kor 10m-en múlt, hogy nem trafált tele egy villám engem és egy másik embert.

Alapvetően szeretem a viharos időt, meg a villámokat nézegetni is, de nem úgy ahogy utoljára történt.

Presszóban kinn üldögéltünk a féltető alatt, sörözgettünk. Közben dörgött, meg esett de nem olyan nagyokat és az eső sem vert be. Egyszer csak beterít mindent hatalmas fehérség, és még ugyanabban a pillanatban egy olyan iszonyat nagy recsegős dörgés, a mellkasunkban szabályosan éreztük ahogy remegett minden.

10m-re tőlünk egy 10-15m magas fába vágott bele, az így hosszában szépen kettényílt szó szerint.

2017. aug. 13. 04:58
 17/18 anonim ***** válasza:
20%
Együtt aludhatnánk összebújva es minden jobb lesz.
2017. aug. 13. 15:10
 18/18 anonim ***** válasza:
76%
Hihetetlen, hogy ha egy kérdésnél kiderül hogy lány a kérdező, valaki máris előjön valami " rejtett " utalással...
2017. aug. 13. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!