Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért tűnnek el az emberek...

Miért tűnnek el az emberek 1-2 levél vagy egy idő után?

Figyelt kérdés

Már sok emberrel elkezdtem beszélgetni itt a neten (főleg barátkozás céljából) és azt vettem észre, hogy egy idő után elhal a beszélgetés.

Pedig az elején jól elbeszélgetünk de aztán várom a választ és nem jön. Pár levél után le lehet leszűrni ha nem vagyok szimpatikus? Vagy mégsincs kedve beszélgetni?

Miért írják ki netre, hogy barátkozni akarnak ha aztán még válaszolni sem tudnak?

22/L

2017. aug. 12. 08:56
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
6%
10. Mi köze van a koomunikáció formájának a barátsághoz??
2017. aug. 12. 10:08
 12/21 anonim ***** válasza:
67%

# 11

Látod, ha ezt sem tudod, mit csodálkozol barátkozásaidon:DDDD

Kommunikálva kapsz valakiről-személyéről gyenge "képet" itt...ha fos a szöveg-tartalom számodra, mit csodálkozol...fosra nem lehet házat építeni;)

Finomabban, ha élettelen-unalmas vagy ráakaszkodó a szöveg...

2017. aug. 12. 10:22
 13/21 anonim ***** válasza:
0%
12. Látom nem vagy tisztában, hogy mit jelent a barátság és csak a felszínt vagy képes látni, de azért aranyos mellé a lenéző szöveg.
2017. aug. 12. 10:24
 14/21 anonim ***** válasza:
55%

# 13

Neked barátság-kielégítő kapcsolat mondjuk napi egy email ismeretlen ( nickektől) 10 embertől...Hogy vagy...bla,bla,bla.....Ez barátság???

Ez csak net-ismerős;) Elolvassa mesédet-panaszod...brekeg rá, tanácsot....oké, rendes dolog, de egy halott kapcsolat, nem barátság.

Ha meg meghal és nem ír, akkor itt panaszkodsz, micsoda egy bla, bla, bla...hát nem nevetséges vagy inkább szánalmas?

2017. aug. 12. 10:37
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
14. Miért csak eddig tudsz látni az írásos kommunikációban?
2017. aug. 12. 11:30
 16/21 anonim ***** válasza:
0%

Nem tudom mit kell mesélni folyamatosan. Barátkozós levél, kommunikáció. Kertelés mesterfokon.

Aki levelet ír a másiknak, az 99% kapcsolatot keres. Férfiként nőt, nőként férfit.

Abban meghatározó a kor, lakhely + mennyire vevő egy kapcsolatra. Ha ezek nincsenek, nem passzolnak, akkor elhal.

2017. aug. 12. 11:54
 17/21 anonim ***** válasza:
13%

# 15

Lenne további értelme? Jövőtlen időtöltés lényegében...

Irkálhattok a mély érzelmekről is, de egymás iránt csak képzelgés...ilyesmire utalsz-utazol? Minek, mire jó felhőket kreálni magadnak-másnak?

Hazamész esténkét a számítógépet ölelgetni vagy egy sört megiszol vele?

Kapcsolatteremtésnek megteszi a levelezés, de többnek nem mondhatni...Láthatod a sok bolyongót a neten panaszkodva, ezek a bizonyíték erre...

2017. aug. 12. 20:20
 18/21 anonim ***** válasza:
10-ből 9 ember iylen sajna, igazából ezért is álltam meg a levelezőpartnerek ekresgetésével. Mondjuk az is igaz maradt pár ember akikkel régóta tartjuk a kapcsolatot.
2017. aug. 13. 05:08
 19/21 anonim ***** válasza:

Én it kezdtem el levelezni a mostani barátnőmmel.

De tudjátok ha valakivel elkezdtek levelezni az max egy honap itt, utána váltani kell! Vagy massenger vagy viber vagy stb. És de lehet itt igazi baratokat szerezni, csak meg kell találni őket. De ha nem talalkoztok egy idő után személyesen akkor halott az ügy.

2017. aug. 14. 06:42
 20/21 anonim ***** válasza:

A 19-es vagyok.

Ha tényleg barátkozni akartok akkor miért nem jártok el valami szakkörre vagy valamire?

2017. aug. 14. 07:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!