Miért tűnnek el az emberek 1-2 levél vagy egy idő után?
Már sok emberrel elkezdtem beszélgetni itt a neten (főleg barátkozás céljából) és azt vettem észre, hogy egy idő után elhal a beszélgetés.
Pedig az elején jól elbeszélgetünk de aztán várom a választ és nem jön. Pár levél után le lehet leszűrni ha nem vagyok szimpatikus? Vagy mégsincs kedve beszélgetni?
Miért írják ki netre, hogy barátkozni akarnak ha aztán még válaszolni sem tudnak?
22/L
Ezt én is bírom, amikor ő ír rám itt, hogy szeretne barátkozni, és kb a 3. levéltől már csak én kérdezek és érdeklődök, néha visszakapok egy "És te?" üzenetet de ezt se mindig és ha én egyszer várok, hogy ő is kérdezzen többé nem is ír :) Az ilyenek mégis mit várnak?
19/F
alapvetően nehéz a "facebook korában" ilyen fajta módon beszélgetni. nem látod a másik felet, hogy fenn van-e éppen vagy nincs, az is lehet, hogy észre sem veszi, hogy írsz neki, hisz értesítést nem kap róla, ha csak éppen nem frissít rá az oldalra.
aztán ott van az anonimitás, nem tudod, ki ül a másik oldalon.
és végül ott van az, hogy (én például) szívesen eljutnék egy olyan szintre is, hogy személyesen is találkozzak valakivel, viszont 99%-ban olyanokkal beszélgetek, akik az ország másik végében laknak, nekem ez még nem is lenne akkora akadály, általában mások gondolják úgy, hogy rossz a nagy távolság.
ezek után jön az, hogy esetleg tényleg nem vagy elég szimpatikus, és elunja a beszélgetést.
én beszélek egy csajjal már pár hónapja, tervezzük is, hogy találkozunk, de egyenlőre úgy néz ki, hogy már itt is kezd lapossá válni. de vele is inkább "átköltöztünk" facebook-ra, egyszerűbb úgy beszélgetni.
sokan amúgy erre se vevők. így azért nehéz.
de egyébként nyitott vagyok, szeretek ismerkedni mindenkivel.
Lehet félnek. Vagy elviszik más dolgok. Vagy látják mást akartak és bem mennek bele jobban.
Te kit keresel?
Ez nem szimpátia kérdése, van az úgy, hogy kifullad a dolog, nincs több téma... nem kell erőltetni. Barátkoztok, csevegtek, aztán egyszer csak a másiknak (vagy neked) nincs több mondanivalója. Jobb ez így. Majd ha találsz valakit, aki az "igazi" lehet - akár barát, akár szerelem - hidd el, nem fogytok ki a témából, és érdekelni fog, mi van a másikkal, és őt is érdekelni fogod.
Csak egy példa: én pl. eddigi iskoláimban, munkahelyeimen sok "barátot" gyűjtöttem, akikkel nap mint nap kifogyhatatlan témánk volt. Aztán, amikor már nem egy munkahelyen dolgoztunk, egyszerűen eltűnt a közös téma, egy idő után már nem erőltettük a dolgot, és nem kerestük egymást. Pedig a mai napig szimpatikus embernek tartom őket.
Mert kiestetek az "érdekes körből"...van más-jobb nálatok...akivel előrébb is jutni az életben....találkozni, programokra elmenni...
Komolyan barátság az üzi-dobálózás nektek???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!