Starboy1 kérdése:
26 évesen még nem szexeltem soha és nagyon fáj és rossz érzés, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Voltak már nők akikkel együtt voltam volt puszilkodás ölelkedés maszirozás,de a szexig sosem jutottam el valahogy hozzájuk,egyre jobban zavar hogy szűz vagyok már egésznap azt képzelem hogy felettünk szexelnek , napi 2 szer verem ki 1 nap,és sokszor frusztrál engem hogy edzett vagyok "helyes" úgyahogy mégse volt még barátnőm. Akiket nőket ismertem mind csak barátok akartak velem lenni,vagy pedig megismertem valahol és késöbb nem jelentkeztekztek.Prostira nincs pénzem nem dolgozom.2017. aug. 11. 19:49
11/17 anonim válasza:
És a kérdésed mégis mekkora hülyeség volt?
13/17 anonim válasza:
Ha van jövedelmed, csak össze tudsz gyűjteni némi aprót prostira. Mondj le valamiről, ami kevésbé fontos.
Életed egyik nagyon fájó és rossz érzése pedig a múlté lesz.
14/17 anonim válasza:
13. Szerintem az még szarabb érzés hogy 26 év után csak egy prosti volt hajlandó lefeküdni vele de mindegy....
15/17 anonim válasza:
Amilyen szerencsétlen a kérdező szerintem pont olyan prostit fogna ki aki csak elveszi a pénzt aztán elzavarja:D
16/17 anonim válasza:
14. A kérdezőn múlik, hogy önmagában az a tény, hogy szűz, mennyire zavarja. Lehet, hogy gátak omlanának le benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!