Kamaszok szerintetek hol jobb az élet belföldön vagy külföldön?
Figyelt kérdés
2017. aug. 11. 12:52
1/10 anonim válasza:
Kamaszként nekem belföldön jobb, mert itt él a családom, és itt vannak ismerőseim. Általánosságban meg nem lehet ezt így megmondani, azért az is számít, hogy hol van az a külföld. Németországban például tudom, hogy jobb az élet, de mondjuk Albániában már inkább rosszabb.
2/10 anonim válasza:
Külföldön szíriában vagy kaliforniában?
Egyébként ez sokmindentől függ, lehet, hogy kint többet keresnék, de hiányoznának a barátaim
3/10 anonim válasza:
Külföldön, mert mindenki ott él, aki számít nekem. És nem nyomorban él.
4/10 anonim válasza:
Erre max olyan emberek tudnak válaszolni, akik már éltek külföldi országokban. Az, hogy mit gondolunk egy másik országról látatlanban, nem sokat jelent. :)
5/10 anonim válasza:
Mint kamasz, aki élt Kaliforniában, nekem ott sokkal jobb volt.
16L
6/10 anonim válasza:
Nyilván attól függ, hogy melyik országot értjük a "külföld" alatt.
7/10 anonim válasza:
Én olyan kamasz voltam, akinek ott volt jó, ahol volt internet 😃 sajna akkor még nem volt wifi, de nekem mindent kielégítő volt, hogy 20 perc alatt otthon voltam, és szarhattam a világra, és szétkockulhattam az agyam. Ezt bárhol megtehettem volna szinte, itthon is élvezetes volt.
Ha manapság lennék tini, akkor is a bárhol lenne a válasz, hiszen már szinte minden suliban van wifi, vagy már a mobilnet is elérhető árban-minőségben van.
8/10 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen téren, és persze, hogy mit takar a külföld.
9/10 anonim válasza:
Én Izraelben töltöttem az életemből cirka öt évet és ha tehetném vissza mennék, mert aki fontos nekem az mind ott van.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi h válaszoltatok
2017. aug. 12. 11:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!