Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Kamaszok szerintetek hol jobb...

Kamaszok szerintetek hol jobb az élet belföldön vagy külföldön?

Figyelt kérdés
2017. aug. 11. 12:52
 1/10 anonim ***** válasza:
94%
Kamaszként nekem belföldön jobb, mert itt él a családom, és itt vannak ismerőseim. Általánosságban meg nem lehet ezt így megmondani, azért az is számít, hogy hol van az a külföld. Németországban például tudom, hogy jobb az élet, de mondjuk Albániában már inkább rosszabb.
2017. aug. 11. 13:02
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Külföldön szíriában vagy kaliforniában?

Egyébként ez sokmindentől függ, lehet, hogy kint többet keresnék, de hiányoznának a barátaim

2017. aug. 11. 13:33
 3/10 anonim ***** válasza:
76%
Külföldön, mert mindenki ott él, aki számít nekem. És nem nyomorban él.
2017. aug. 11. 13:41
 4/10 anonim ***** válasza:
83%
Erre max olyan emberek tudnak válaszolni, akik már éltek külföldi országokban. Az, hogy mit gondolunk egy másik országról látatlanban, nem sokat jelent. :)
2017. aug. 11. 13:42
 5/10 anonim ***** válasza:
95%

Mint kamasz, aki élt Kaliforniában, nekem ott sokkal jobb volt.

16L

2017. aug. 11. 13:45
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván attól függ, hogy melyik országot értjük a "külföld" alatt.
2017. aug. 11. 15:52
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Én olyan kamasz voltam, akinek ott volt jó, ahol volt internet 😃 sajna akkor még nem volt wifi, de nekem mindent kielégítő volt, hogy 20 perc alatt otthon voltam, és szarhattam a világra, és szétkockulhattam az agyam. Ezt bárhol megtehettem volna szinte, itthon is élvezetes volt.

Ha manapság lennék tini, akkor is a bárhol lenne a válasz, hiszen már szinte minden suliban van wifi, vagy már a mobilnet is elérhető árban-minőségben van.

2017. aug. 11. 16:11
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy milyen téren, és persze, hogy mit takar a külföld.
2017. aug. 11. 17:37
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Én Izraelben töltöttem az életemből cirka öt évet és ha tehetném vissza mennék, mert aki fontos nekem az mind ott van.
2017. aug. 11. 19:13
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi h válaszoltatok
2017. aug. 12. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!