Hogyan becézitek a Márk nevet?
Figyelt kérdés
2017. aug. 7. 15:33
1/13 anonim válasza:
Márkó. Egy barátomat becézzük így, aki egyébként Márk.
De én nagyon más becézést nem hallottam a Markra. Ígyis eleve egy rövid név, szerintem Márknak szólítják a többséget.
2/13 anonim válasza:
A Márkot nem nagyon szokták becézni, én is ismerek ilyen nevű kisfiút, mindenki Márknak szólítja a családjában. Nem kötelező becézni minden nevet becézni, főleg ha rövid.
3/13 anonim válasza:
Sehogy...miért is kellene becézni? 3 gyerekem van és mindegyiknek direkt olyan neve van amiket felesleges lenne becézni,nem is nagyon lehet
6/13 anonim válasza:
Márkó
és ha már itt járunk. kicsit hiányzol
7/13 anonim válasza:
Nem tudom miért, nekem a Márkó becézés valamiért mindig kicsit cigányosnak tűnt. (Nem sértésből mondom) Szerintem a Márk név egyszerűségében szép, nem kell becézni.
8/13 anonim válasza:
egyik haveromat Makónak is neveztük :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!