Más is vanm így a név dologgal? Hogy becézitek Márk nevű fiatokat/Ismerősötöket?
a kisfiamat
Márknak hívják ,de valahogy nem áll rá a szám pedig én akartam ,hogy így hívják!
Tök roszul érzem emiatt magam!
már 5 hós lesz és sokszor kéne a nevén hívni ,hogy tudja a nevét!!! De annyira nem áll rá a szám!
Ti is vagytok így ??
Valami aranyos becézés kellene!
Én ismerek Márkot, igaz 20 éves :)
Nagyon szép név! Márkusznak és Márkocskának becézik, de ma már csak poénból :)
igen nem gondoltam volna hogy ilyen nehéz lesz a nevén szólítani!
köszi a válaszokat!
Szerintem is a Marko olyan aranyos.
Persze én is igy vagyok, az én babámat is csak az apja hivja a nevén én minden nap más becenevet találok ki neki ami eszembe jut. Már van ezer beceneve, én is félek hogy ezért nem fog hallgatni a nevére.
Név jelentése:
Mars istennek szentelt
Név eredete:
A latin eredetû Márkus rövidülésébõl önállósult
Név elemzése:
A Márk név erõsen egyéni, tartózkodó, komoly természettel ajándékozza meg viselõjét. Jobban szeret egyedül a gondolataiba mélyedni, mint másokkal együtt lenni. Kicsit gátolt a másokkal való természetes megnyilvánulások és a szóbeli önkifejezés könnyedsége terén. Nagyon nehezen beszél magáról, illetve a magánéletérõl, és csak akkor nyílik meg másoknak, ha teljes biztonságban érzi magát. Bár mindig tisztában van azzal, hogy mit várnak tõle, olykor képtelen megtalálni a megfelelõ szavakat. Ilyenkor elõfordul, hogy végül az elvárásokkal ellentétben azt mondja, amit éppen gondol, tökéletes pártatlansággal.
Becenevek:
Márkó, Márki, Márkus, Márkuska
Szia!
En tanitottam egy Mark nevu kisfiut.En Markonak szolitottam a tarsai es a szulei viszont Modanak vagy Modinak:)
Elozo lennek.
Meg annyit irnek h az en kisfiamat meg Eriknek hivjak,ezt se lehet nagyon becezni de nekem pont ezert tetszik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!