Van olyan ember, aki végtelenül türelmes veled szemben? Mennyire tartod magad türelmesnek, másokkal szemben?
A férjem. Nem is tudom, mekkora hisztit kellene csapnom ahhoz, hogy akár csak felemelje a hangját velem szemben. Hihetetlen, mennyire türelmes, és biztos vagyok benne, hogy ugyanilyen fantasztikusan fog bánni a hamarosan születendő kisbabánkkal is. :)
Én még tanulom ezt a dolgot, a hétköznapokban pl egy postán való tötyörészés hihetetlenül fel tud idegesíteni. De óvónőként az emberekkel tudok bánni, legyen szó a gyerekekről, vagy a szülőkről. :)
A páromnak hatalmas türelme van. Sajnos női egészségügyi és ezzel kapcsolatos lelki okok miatt elég elviselhetetlen vagyok hónapok óta, de ő tűr és tűr. Igyekszem jóvá tenni és viszonozni, amennyire csak tudom, de elég nehéz...
Ezt leszámítva, megértő és türelmes vagyok általában, de ez a betegség nagyon előhozza a rossz oldalam, akaratom ellenére is.
Igen. Barátom. Noha határtalan türelmet még nem sajátította el, velem szemben minden területen úgy nyilvánulna meg.
Én mindennel az vagyok. Magas szinten, nem türelemről szól dolog. Minden egyé, ésszerűséggé olvad össze.
Velem elég türelmetlenek szoktak lenni. Vavy ha valaki türelmes, azt nem veszem észre, csak elvegetálok néha...
Én pedig kb végtelen türelemmel vagyok mindenkivel. Már megszoktam, hogyha szeretnék valamit, akkor nekem kell csinálnom, és nem szabad másra bízni, mert csak kihasználják a türelmemet 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!