Ti hova rejtenétek egy hullát?
Figyelt kérdés
Nem mintha szükségem lenne a tanácsra, csak kérdezem :D2017. aug. 7. 13:00
21/31 anonim válasza:
Én nem rejteném el. Kiraknám egy parkban egy padra. És, olyan nyomokat hagynék, amik nem rám utalnak. Felnyitnám a bordáit, kivenném pár belsőszervét, azokat különböző kukákba raknám. A cipőét bele tenném a felnyitott testébe. Az arcára horogkeresztet vágnék. És, ott hagynám. Semmi nem utalna arra, hogy én voltam. Az ilyen brutális dolgokat, mindig a férfiakra kenik. Mi nők méreggel ölünk csendben. Plusz, amúgy se lehet ilyet kinézni belőlem.
23/31 anonim válasza:
Temetőbe :D Mégis ki a tököm keresné ott? És honnan tudnák meg, hogy melyik sírba temettem? Kis erőlködéssel két hulla elfér egy koporsóban, pláne ha az eredeti tulaj már benne van egy ideje.
Ami még szóba jöhet, az egy tó mélye, vagy betonozás.
Amire pedig már kevésbé lennék képes, az az, hogy beviszem egy húsüzembe és feldolgozom.
De még azt is elképzelhetőnek tartom, ha kamuadatokkal légipostával elküldöm a világ másik végébe. Sok minden múlik a hullán is, hogy ki volt, és miképp halt meg.
24/31 anonim válasza:
Én is a savazásra szavazok, esetleg kreatívkodnék, és egészen apró darabokra vágnám, majd megetetném valamilyen állattal. Vagy, mint a Heathersben öngyilkosságnak álcáznám, mert imádom a filmet.
25/31 anonim válasza:
Savban feloldás és kiöntés, disznókkal(vagy valamilyen állattal, féreggel) feletetés
26/31 anonim válasza:
Amikor én gépkezelő voltam, sokat gondolkoztam azon, hogy ledarálnám az embereket az aprítógéppel (Doppstadt AK235), összekeverném a fa aprítékkal, majd eltüzelnénk a kazánban. Soha nem találnák meg. :D
27/31 A kérdező kommentje:
Hmm érdekes dolgokon gondolkodsz, előző :DD
2017. aug. 7. 18:24
28/31 anonim válasza:
Feldarabolnám majd megetetném kutyàval.
29/31 anonim válasza:
Falun élünk, vannak disznóink, feldarabolnám a tetemet és megetetném velük. A maradékot bedobnám a kerti pottyantós budiba, ott biztosan nem keresné senki.
30/31 anonim válasza:
Érdekes válaszok születtek :D
Én megetetném a kutyákkal, a csontokat meg a ruhákat eltüzelném a kályhában. A maradékot hamuval együtt bedobnám egy másik városban lévő nagy köztéri kukába, vagy bedobnám a közeli folyóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!