Ti hova rejtenétek egy hullát?
Figyelt kérdés
Nem mintha szükségem lenne a tanácsra, csak kérdezem :D2017. aug. 7. 13:00
12/31 anonim válasza:
Nehogy azt gondolja valaki, hogy tényleg ezt akarod tenni.
13/31 anonim válasza:
Én is a Breaking-es módszerre szavazok, vagyis bele egy kád savba és nyoma sem marad. (Persze ugye egy műanyag kádba és nem úgy mint a filmben, hogy az emeleti fürdőből a pinciéig ázott át a vér és a folyosóra eset húscafatokat takárították egy napig...)
14/31 A kérdező kommentje:
Mondtam, hogy ez csak feltételezés, szóval relax.
Ohh szóval ez a Breaking bad-es módszer.
Hát ja, valószínűleg egy felismerhető darabkája vagy sejtje sem maradna az illetőnek.
2017. aug. 7. 13:48
15/31 anonim válasza:
Esetleg érdekelne, hol vannak igazából a halottak?
16/31 A kérdező kommentje:
Nem foglalkozom semmi okkult kuruzslós cuccal. Halottak pedig a temetőben vannak.
2017. aug. 7. 13:53
17/31 anonim válasza:
Elásás azért sem jó, mert a növények, gombák és más élőlények lebontják és hasznosítják a tetemeket (az élet körforgása :D)
Szóval ha az erdőben találtok egy kb ember nagyságú foltot, ahol zöldebb a fű, és tele van lóherékkel és gombákkal, azt szééépen kerüljétek el, mert előfordulhat hogy van(volt...) alatta valaki.
18/31 anonim válasza:
Akkor nem az egész embert kell elásni egy helyre, hanem a darabjait sherte az erdőben, az senkinek nem lesz gyanús szerintem :D
19/31 anonim válasza:
Vagy ásd el az embert, és temess rá egy réteg földet majd az felé egy kutyát - ha meg is találja egy kereső kutya, a kutya tetemét találják meg azt hiszik hogy téves szagot fogott.
(ezért nem jó regényt írni, az ember túl sok dolgot tud :D)
20/31 anonim válasza:
Saját, lámpaoszlopnak ütközött kocsijában égne benn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!