Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ki az aki látott már élőben...

Ki az aki látott már élőben hullát, hallottat?

Figyelt kérdés

Nem a nyitott koporsós temetésre gondolok de jöhet bármi.

Én még sose láttam.

2014. dec. 24. 11:57
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
2x lattam. Egyszer egy baleseti helyszinelesnel, masodszor pedig egy volt ismeros hazaban volt elasva a kertben, mondjuk azt csak 1 pillanatra mikor a rendorok elszallitottak.
2014. dec. 24. 12:01
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Szép kis ismerőseid vannak :D

Én gyerekkoromban láttam egy vízbefúltat, amint emelik ki a folyóból, egyébként csak filmen, de gondolom ott is elég reálisan vannak ábrázolva.

2014. dec. 24. 12:11
 3/18 anonim ***** válasza:
Furcsa. Élőben , hullát. Tehát élt a halott.
2014. dec. 24. 12:14
 4/18 anonim ***** válasza:
én csak zsákban hévbaleset után.
2014. dec. 24. 12:17
 5/18 anonim ***** válasza:
Én még nem láttam, de elhiszitek, hogy nem is akarok?
2014. dec. 24. 12:20
 6/18 anonim ***** válasza:

Mikor nala bandaztunk nem tudtuk hogy el van asva valaki, utana meg nem is talalkoztunk vele mert sokaig sitten volt.

Amugy a felesege szeretojet asta el, sokaig eltuntkent kerestek.

2014. dec. 24. 12:21
 7/18 anonim ***** válasza:
En mert az anyukam patologus.
2014. dec. 24. 12:22
 8/18 anonim ***** válasza:
En csak kiskorom de vagy hulla volt vagy hulla reszeg. A balatonnon mentunk a partra es elmentunk egy kocsi melett amibol elol a motorha z elott ahol a hutoracs vagy miszokott lenne logott ki valahogy egy kez. De mivel nem jarok sokat el itthonrol meg otthonrol nem tapasztalok olyanokat mint barataim hogy emberek pottyan a panelbol mogejuk. Vagy csapodik kocsi fanak melettuk.
2014. dec. 24. 12:22
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Egy éve egy baleset volt. Artériás vérzése volt az illetőnek. És mivel a Vöröskeresztnél vagyok ezért elláttam. Azóta legjobb barátok vagyunk. 15 éves most a fiú. És ugye körülötte voltak akik meghaltak a balesetben. Sajnos:(

14/L

2014. dec. 24. 12:36
 10/18 anonim ***** válasza:
Közlekedési balesetnél 2x, boncteremben anatómián és pathológián megszámlálhatatlanul sokszor, gyakorlaton pedig volt egyszer elsős vagy másodikos koromban, hogy az orvosok már lemondtak egy férfiról, de ha már én úgyis ott voltam, akkor mondták, hogy csináljam még a kompressziókat, erre vagy 2 perc után a férfinak újraindult a keringése. Akkor visszavették tőlem, szoval nem tudom, mi lett vele végül, de én rohadtul örültem a fejemnek :D
2014. dec. 24. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!