Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az utcákon miért látni ennyi...

Az utcákon miért látni ennyi pirított arcú embert? Nem ismerik a fényvédőt?

Figyelt kérdés
2017. aug. 5. 15:50
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
46%
Amúgy meg miért nem lehet naptejet írni? Életemben nem hallottam még a napvédő szót.
2017. aug. 5. 17:27
 12/23 anonim ***** válasza:
mert nyár van... strandon vannak, nyaraltak, nem egésznap a szobában ülnek, stb.
2017. aug. 5. 17:40
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Mert a naptejet testre kened. Ha a gyógyszertárban naptejet kérek, a néni nekem a testre valót ajánlja. Ha fényvédőt, spf-et, akkor arcra valót.
2017. aug. 5. 20:51
 14/23 anonim ***** válasza:
hmmm én naptejet arcomra is szoktam kenyni ha már olyan helyen vagyok...
2017. aug. 5. 22:17
 15/23 anonim válasza:
38%

Hogy ebben a kérdésben mi lehetett olyan idegesítő többek számára, hogy olyan felpiszkáltan válaszoltak... nem igazán értem.

Én például nagyon szeretnék folyamatosan fényvédőt használni, de még nem találtam megfelelőt. Három különböző fizikai fényvédővel próbálkoztam az idén, mindhármat egy próba után ki lehetett dobni: egyrészt hófehér gésa maszkot képeztek az arcomon (nem sminkelek), másrészt pattanásokat okoztak. Végül beszereztem egy kémiai fényvédőt (SPF 50), ami nem tartalmaz parabént, nem okoz pattanást, stb., ez viszont nagyon fénylik... Most ezt használgatom jobb híján. Nem ideális megoldás, de nem tudok jobbat; nem vásárolhatom fel az összeset, hogy végigpróbálgassam. Egyébként az összetevőket is el szoktam olvasni, és azok ismeretében sok fényvédő szóba sem jöhet.

Egyébként ezek a kozmetikumok elég drágák, biztosan többeknek eszükbe sem juthat, hogy ilyesmire áldozzanak.

Ha te ismered a fényvédők fényvédőjét (nem képez maszkot, illetőleg nem csillog, és elviselhető összetevőkkel rendelkezik), kérlek, tudasd velem is a nevét.

2017. aug. 5. 22:41
 16/23 anonim ***** válasza:

14-es: Kenheted az arcodra a naptejet, de azok kifejezetten testre valóak, és nem nézik, hogy pl. ne tömítse el a pórusokat, amitől hatalmas pattanásaid lehetnek, vagy ne csillogjon úgy a fejed, mintha disznózsírral kented volna be.

15-ös: La Roche Posay Anti-Shine gélkrémjét használom, idén találtam, és nagyon bejön. Volt egy előző verziója, ami nem tetszett, mert ahogy írtad, fehér réteget képzett.

Ez nem csillog, én sminkelek is rá, és nem kukacosodik. Egyik nap nem használtam, aznap a bőröm kicsit bezsírosodott, ez elég jól mattít, szerintem télen-nyáron hordani fogom.

2017. aug. 5. 23:37
 17/23 anonim ***** válasza:
Én se használok semmilyen nap védő vackot még is fal fehér vagyok , haverok meg mindig meg jegyzik hogy a kopasz burám világit a sötétben is :D se lebarnulás , se le égés pedig elég sokat vagyok napon .
2017. aug. 6. 17:46
 18/23 anonim ***** válasza:
Én használok, mégis előfordul, hogy megpirul az arcom, a vállam. Főleg amikor strandolok, és bár használok, nem mindig tartom be a fél óránkénti újra felvitelt.
2017. aug. 7. 08:23
 19/23 anonim ***** válasza:
88%
Te marha,azért pirosak mert melegük van!
2017. aug. 8. 18:39
 20/23 anonim ***** válasza:
88%
Nektek tényleg nincs életetek, hogy ilyeneken gondolkodtok. :) Képzelem mekkora kín lehet így élni, hogy nem tudtok a fontos dolgokra koncentrálni, csak más emberek járnak az eszetekben, és hogy véleményt, kritikát mondjatok róluk. Örülök hogy nem vagyok olyan lúzer mint ti. Most pedig hisztizzetek nekem egy kicsit, próbáljatok beszólni. :) Hajrá.
2017. aug. 8. 19:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!