Az emberek mikor először meglátnak és beszélnek veled néhány szót már meg is mondják, hogy milyen ember vagy?
Rétegfüggő. Pszichémet még senki sem volt képes látni úgy igazán, de emberek nagyjának leesik, jót akaró ember vagyok.
Szóval ez egy kettős válasz. És mindenki másnál is hasonló áll fenn.
Dehogyis. Nem csak velem, senkivel sem tudsz úgy pár szót váltani, hogy abból rájöjj, ki is ő.
Mindenki egész nap maszkokat váltogat, függően a beszélgető féltől, helyzettől, belső állapotától.
Más kérdés hogy vannak akik még évek múltán is csak maszkokat mutatnak egy ismerősnek, de ez már személyiség torzuláshoz vezet, pontosabban annak az oka.
Csak azt a felét ismeretes meg, amit megmutat magából az ember.
Vonaton rengeteget beszélgetek idegen emberekkel, szívesen beszélgetek, ha kezdeményeznek (én nem szoktam kezdeményezni) és egy elnagyolt, nagyjábóli képet tudsz alkotni a másikról. De normális ember nagyon bizalmas vagy személyes dolgot nem mesél el egy teljesen idegen embernek, illetve nem emeli ki a negatív tulajdonságait senki sem. Mindenki jónak próbál tűnni.
Lehet, hogy egy olyan emberrel hoz össze a sors egy rövid beszélgetésre, aki teljesen elragad téged, aztán amúgy lehet, hogy többet nem is lehetne vele eltölteni, mert amúgy kiállhatatlan.
Pár perces vagy pár órás beszélgetésekkel nem ismerhetsz meg és ki senkit sem.
Max bizonyos embertípusba tudod kategorizálni az embereket, ha már sokfélével beszélgettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!