Miért ilyen álszent és finnyás néhány ember?
Ha szóba jön a pisi, kaki, takony, hányás, pukizás, büfögés akkor a legtöbb ember elkezdi húzgálni a száját meg csak annyit hajtogat, hogy "fúúúj". Például mindenki meg szokta nézni a wc-papírt vagy a zsebkendőt használat után. Ez egy teljesen normális dolog, hiszen ezzel is ellenőrizzük magunkat, de ha társaságba szóba jön akkor rögtön tagadják egy csomóan, hogy "én nem, én nem". De mégis mi a szégyen ebben? :D
Például barátnőmmel meg még 2 másik lánnyal beszélgettünk és szóba jött az, hogy az emberi szervezet nem emészti meg a kukoricát és kakilásnál ugyanúgy kijön a kukoricaszem mint ahogy megesszük. Erre a másik lány azt mondja, hogy ő nem szokta megnézni meg ő még nem látta. Pedig biztos, hogy látta :D Tudom, hogy hülyeség ezen gondolkozni de ha egyszer szóba jön, miért kell letagadni? :D
Attól, hogy az ember így működik, senki nem kíváncsi arra, hogy mekkorát kuláztam és mi volt benne. Ez magánügy, intim dolog. Tudom, hogy természetes dolog, de nehogy már társaságban erről kelljen beszélgetni.
Legalábbis nem egy értelmes társaságban. Bár tudom, hogy vannak olyanok is, akik órákig el tudnak dumálni arról, hogy ki mekkorát fingott, meg hány répadarab volt a hányásába és még örül is neki, ha valakit lekörözhet. Szerintem primitív dolog. Ez olyan, mint a többi intim dolog, hogy kinek mekkora farka van, meg milyen pózban csinálta tegnap.
Ki kíváncsi erre és miért mondanám el bárkinek is?
Amúgy párommal mindent meg tudok beszélni és ő is elmondja ha valami abnormális dolog van a rendszerben :D De azért, mert aggódunk egymásért, nem azért, mert kíváncsi lennék, hogy milyen színű volt a reggeli kábel.
Távol áll tőlem az álszent viselkedés.
Nos, lehet, hogy a legtöbb ember megnézi, de legalább nem érez égető kényszert hogy az ilyetén tapasztalatát megossza az ismerőseivel is.Én speciel nem vagyok rá kíváncsi, nagyon nem, mert igen is gyomorforgató, ha neked nem az, akkor az legyen a te bajod és legalább másokat ne traktálj ilyesmivel, hidd el, léteznek jobb témák is.Mondjuk, az időjárásról beszélhetnél a xar helyett, ha jobb nem is jut eszedbe....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!