Miért ilyen néhány ember velem?
Figyelt kérdés
Néha olyan szerencsétlennek érzem magam,és nagyon barátaim sincsenek,de van néhány jó fej ember akiket bírok,de van 1-2 ember akik olyan lenézőek és lekezelően beszélnek velem néha.Meg azt mondják hogy "bamba" gyerek vagyok meg ilyesmi.Már sokszor megfogadtam hogy megváltozok,mert nincs életem se nagyon.Hétvégén nem igazán mehetek sehova mert itthon nem örülnek neki annyira.Szóval ezen változtatni kéne valahogy.2015. nov. 12. 20:39
1/2 anonim válasza:
Csakis magad miatt változ/változtss, ne másokért!
2/2 anonim válasza:
Az #1nek is igaza van de jobb volna tudni a korod és nemed. Ha alapiskolában (asszem általánosbak hívják magyarországon) történik akkor az még magától is átmehet. Amúgy milyen vagy? Van okuk lenézni téged? Ha igen akkor szüntesd meg az okot ha zavar és ha nincs akkor ignoráld öket, ne mutass ki érzéseket mellettük.
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!