Mi az élet értelme?
Ez az örök kérdés. Semmi más.
47 éves vagyok, tehát nem túl tapasztalt, és nem is túl tapasztalatlan. Viszont engem kihajítottak az utcára gyerekkoromban, tehát a gyerekkorom nem volt rózsás, befogadtak egy idegen családba, de sosem szerettek igazán a gyerekükként. De amikor szerelmes lettem ...... az más volt. ..észre vették, hogy nem túl jó a sorom (18 voltam), a szerelmem családja pedig átvett. Boldogok voltunk. 1 hónap múlva született egy gyerekünk is. Elmentem dolgozni, kitaníttatott az apja. Olyan gáz ezt leírni, de mindegy. Főiskolát elvégeztem, ő is. Közben nevelgettük "anyukával, nagyival". Látták, hogy igazán szeretem. Most ott tartunk, hogy én 47 éves vagyok, ő 50 és boldogok vagyunk. Van egy idősebb fiúnk és egy lányunk. Olyanok vagyunk, mint egy tökéletes család. Persze voltak gondok, nem kicsit, de mindig megoldjuk. Boldog vagyok. És tudod mit? Semmiért nem adnám fel. Az élet értelme az, hogy elérd azt a boldogságot, amelyet soha semmiért nem adnál fel. A szeretet, ami ott van a szívedben. A megértés, hogy nem vagy egyedül. Kiállnak melletted, védenek és legfőképpen szeretnek. Ez az élet értelme (szerintem). :) 47F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!