Szerintetek ezeknek az embereknek mi a bajuk?
Most futottam bele egy teljesen ártalmatlan kajás kérdésnél abba, h a kérdező véletlenül magának válaszolgatott és lebukott.
Egy-egy még néha lebukik, de ebből kiindulva többen lehetnek mint gondolnánk.
Szereintetek ők ezt miért csinálják és egyáltalán normálisak?
Mondjuk egy ilyen választ, amiben valaki a heti menüt írja le, tényleg hülyeség lepontozni. Pont annyira, mint amikor egy neves kérdésnél valaki lepontoz egy tök átlagos nevet, csak mert nem tetszik neki.
Mondjuk épp azt nem mondanám arra, akinek több profilja van, hogy nem normális, inkább csak unatkozik, védeni vagy megerősíteni akarja magát. Az utóbbi persze azért kissé szánalmas.
:) es ma mit főztetek?? (najo csak vicc volt)
Hat amugy az a baj hogy sokszor sztem legalábbis en peldam ez.. Tok jo szándékkal irok valakinek vmit aztan elkuldenek az anyamba. Most ok tevedhetek, de mas nem? Mas is. Nyomjon egy pirosat azt lehet lekopni.. Ha nem kuldtek el meg 20szor a verbe, akkor egyszer se. En meg egyszer küldtem el egy kis kocsogot azt ugy le lettem osztva hogy szegeny kerdezo miért gondolom, h kamuzik meg tobb profilból nyomkod.
Az idézett kérdésnél fogalmam nincs mi értelme volt... még ott csak-csak megértem ahol százan nekisenek a kérdezőnek valami témában, és ő így próbálja megvédeni magát, hogy egy másik felhasználóként bejelentkezve megvédi magát, ez is elég vicces, de ezt legalább értem mi motiválja...
Én egyszer jártam úgy, hogy a másik regemről tök véletlenül válaszoltam a saját kérdésemre, illetve nem válasznak szántam, hanem kérdezői kommentnek, de ilyen módon ugye válaszként jelent meg.. Két regem pedig nekem speciel azért van, mert amikor terhes lettem akkor kezdtem el jobban használni a gyakorit, elég sokat paráztam őszintén szólva az első babánál :D.. így sokat kérdezgettem, és azt hittem, hogy ha még egy e-mail címmel regisztrálok, akkor nem kell fél órát várnom két kérdésfeltevés között... dehát kell... mint kiderült :) A két regisztárciót azóta véletlenszerűen felváltva használom, mivel a két e-mail címem nagyon hasonló, a jelszó pedig mindkettőnél ugyan az... úgyhogy erre is, arra is be szoktam lépni... így eshetett meg a fent említett eset, de így is ciki volt, mert úgy éreztem hitelét vesztette a kérdésem, pedig tényleg csak ennyi történt...
Én őszintén szólva olyan értelemben "kamukérdést" már tettem fel, hogy egy velem gyerekkoromban történt esetet írtam le szülői szemszögből, de csak azért, mert az az eset nagyon mély nyomot hagyott bennem, és kíváncsi voltam, hogy kinek mi a véleménye róla, de ha ezt így írom le, és nem úgy mintha én lennék a szülő, akkor 100% hogy teljesen más válaszok születtek volna.
De nem válaszoltam rá magamnak természetesen :D :D....
A belinkelt esetet egyáltalán nem értem... :D :D... nagyon vicces és egyben valóban ijesztő mindenesetre.
"ahol százan nekisenek a kérdezőnek valami témában"
nekem az a tapasztalat, hogy a kutya se válaszol a normális kérdéseimre (talan 6 ha lehet de nem jött egyikre sem sok válasz, max 10) na mindegy...
Akiknek ilyen 30-100 stb. kommentje jön az gyakran olyat kérdez ami már trollkodás sztem. Azok meg eleve trollkodni jönnek, de lehet tévedek.
Vannak olyan top10 kérdések, mint a terhesség alatti cigi meg az "egzotikus gyerekbetegségek" :D ami általában megmozgatja a népet.
Volt egy időben egy csaj pl aki minden nap a ciklusában feltett valami kérdéset a PÉ után. Hogy 1. dpo-n tünet 2. dpo-n tünet 3. dpo-n tünet? :D és amikro már mindenki szétalázta kb a 6. naptól elkezdett másik néven meg más nevében írni. Úgy kezdte a kérdéseket, hogy az egyik bnőm ma van a 8.dpon, stb.. :D na ez is beteg.
Sajnos sok klasszikusról lemaradtam, mert a babatervezés idejében sokat jártam ide, meg most újra, hogy a III. trimeszterben vagyok, de azért még így is rá lehet csavarodni a GYK-ra és azért vannak itt elég klasszik problémák és kell hozzá idegrendszer is. De néha válaszolnak a kérdésemre már ha felteszem. (de általában már fel van téve más által és csak magamat szórakoztatom a hülyéken, meg hogy az emberek 70%-a képtelen feltenni egy kérdést úgy, hogy azt más ne értse félre)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!