Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek ezeknek az emberek...

Szerintetek ezeknek az embereknek mi a bajuk?

Figyelt kérdés

Most futottam bele egy teljesen ártalmatlan kajás kérdésnél abba, h a kérdező véletlenül magának válaszolgatott és lebukott.

Egy-egy még néha lebukik, de ebből kiindulva többen lehetnek mint gondolnánk.

Szereintetek ők ezt miért csinálják és egyáltalán normálisak?

2017. júl. 30. 15:32
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Hát, sokféle megoldás lehet. Előfordulhat, hogy otthon többen járnak ide, több profil van, belépve marad az egyik, a másik meg nem figyel.

De olyan esetben, amit írtál, nem értem, mi lehet, mert véletlen nem. Hiszen a saját kérdésére válaszolt. Olyan is láttam, amikor egyértelműen védte saját magát másik profilból. Szánalmas.

2017. júl. 30. 15:39
 2/21 A kérdező kommentje:
2017. júl. 30. 15:40
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Ilyet még nem láttam :) de a fent említett saját magát védi másik orofilból doliggal már találkoztam :)

Gondolom

1 unja magát

2 megerősítésre vár.

Belinkeled a kérdést. Kíváncsi vok rá.

2017. júl. 30. 15:42
 4/21 anonim ***** válasza:
74%
Jaj olvastam. Egyszer majd nézd meg a statisztikat az oldalon, ebben a temakorban.. es gondolkozz el azon is, hogy miért van olyan ember akinek annyi kérdése van hogy azzal vezeti a toplistat. Na.. Szted mégis mit lehet itt ennyit kerdezgetni? En ezen gondolkozok. Sztem kitalált hülyeségeket kerdeznek mert uncsiznak meg osztogatjak a nagyeszt. A masik akinek se kommentje se kérdése de pontozgat. Az se százas sztem. Na mindegy.
2017. júl. 30. 15:45
 5/21 anonim ***** válasza:
74%
Előző, egyetértek. Ilyenek azok, akiknek "beszólnak" vadidegenek, meg elképesztő dolgokat látnak, stb.
2017. júl. 30. 15:47
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak dicsekedni akart,hogy miket kêszít,bár ezt megtehette volna a kérdés feltevésekor is.
2017. júl. 30. 15:48
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Haha ilyet még én sem láttam :D Pedig ez nem is olyan kérdés, ami vitát generál, nem is értem, miért érezte szükségét a kérdező, hogy másik profillal reagáljon a saját kérdésére.

Bár lehet, azért tette, mert az értékelésén akart javítani és arra számított, hogy felpontozzák a kajalistáját.

2017. júl. 30. 15:51
 8/21 anonim ***** válasza:
73%
😂 ez nagyon poén!
2017. júl. 30. 15:52
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

:) amugy en arra meg tegnap válaszoltam :'( de mekkora oskretenek voltak mar ott is.. Lepontozták a menunket. Namindegy sztem poén volt ahogy lereagalta.

Mellesleg unatkozni lehet egy profilból is, itt vagyok en. :)

2017. júl. 30. 15:56
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
tele van vele a gyakori...
2017. júl. 30. 15:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.