Szerintetek ezeknek az embereknek mi a bajuk?
Most futottam bele egy teljesen ártalmatlan kajás kérdésnél abba, h a kérdező véletlenül magának válaszolgatott és lebukott.
Egy-egy még néha lebukik, de ebből kiindulva többen lehetnek mint gondolnánk.
Szereintetek ők ezt miért csinálják és egyáltalán normálisak?
Hát, sokféle megoldás lehet. Előfordulhat, hogy otthon többen járnak ide, több profil van, belépve marad az egyik, a másik meg nem figyel.
De olyan esetben, amit írtál, nem értem, mi lehet, mert véletlen nem. Hiszen a saját kérdésére válaszolt. Olyan is láttam, amikor egyértelműen védte saját magát másik profilból. Szánalmas.
Ilyet még nem láttam :) de a fent említett saját magát védi másik orofilból doliggal már találkoztam :)
Gondolom
1 unja magát
2 megerősítésre vár.
Belinkeled a kérdést. Kíváncsi vok rá.
Haha ilyet még én sem láttam :D Pedig ez nem is olyan kérdés, ami vitát generál, nem is értem, miért érezte szükségét a kérdező, hogy másik profillal reagáljon a saját kérdésére.
Bár lehet, azért tette, mert az értékelésén akart javítani és arra számított, hogy felpontozzák a kajalistáját.
:) amugy en arra meg tegnap válaszoltam :'( de mekkora oskretenek voltak mar ott is.. Lepontozták a menunket. Namindegy sztem poén volt ahogy lereagalta.
Mellesleg unatkozni lehet egy profilból is, itt vagyok en. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!