Az alábbi szempontok szerint ti mennyire vagytok elégedettek az életetekkel?
Egy és tíz között kérnek egy számot.
A-maganelet ( barát / barátno, társasági élet )
B-munka ( mennyire vagytok elégedettek a fizetesetekkel, a munkakorulmenyekkel, kollégákkal, főnökkel..ha meg egyetemen tanultok, akkor az egyetemi élettel. )
C-szuletikkel ( mennyire vagytok elégedettek a lelki / anyagi tamogatasukkal, persze ha élnek meg )
D-magatokkal ( mennyire van onbizalmad, onbecsulesed, milyen embernek tartod magad stb )
E-a kornyekkel ahol laksz ( mennyire felel meg az igenyeidnek )
F-mennyi esélyt láttok arra hogy a fent megadott számok a jövőben növekedni fognak )
A - magánélet - 3 / Ugyan elvagyok egyedül, de nagyon hiányzik már egy barátnő, meg egy kicsit jobb társasági élet.
B - munka - 9 / Imádom a munkám és a munkatársaim, sok keresgélés után boldog vagyok, hogy itt lehetek.
C - szülők - 8 / Az egyikükkel minden jó most, a másiknál meg az a jó, hogy legalább békén hagy.
D - magam - 5 / Magammal békében vagyok, csak az okoz gondot, hogy manapság marhára nem ideális, amilyen vagyok (introvertált, becsületes, intelligens)
E - környék - 7 / Jó a közlekedés, de néha azért vannak fura arcok. De lehetne rosszabb is.
F - javulás - 7 / Az első pont javuljon, és nem fogok panaszkodni, de benne van a pakliban, hogy nem fog :D
Én:
A 5
B 4
C 9
D 6
E 5
F 3
A: 2
B: 2
C: nincsenek
D: 10
E: 0
F: 10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!